CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Readmès el company de Remolcadors de Barcelona

Divendres, 14 octubre, 2011

Recentment un treballador de l'empresa REBARSA, que al costat de SAR forma la UTE del Remolc Portuari del Port de Barcelona, va ser acomiadat per la fórmula de reconèixer la improcedència i abonar la indemnització corresponent. La seva falta, ser el treballador més barat d'acomiadar.

La resposta tant dels companys de CGT com de la totalitat de les plantilles d'ambdues empreses no es va fer esperar, i van manifestar la seva unanimitat en oposar-se a una mesura injusta i incomprensible. Acció que mostra el grau de deshumanització que s'està aconseguint en les relacions laborals.

Avui finalment l'esforç conjunt i la solidaritat ens permeten celebrar que l'empresa ha fet marxa enrere i ha procedit a readmetre al company Xavi, de professionalitat reconeguda.

Des del Sector Mar i Ports de la CGT, volem expressar les nostres felicitacions a tots els treballadors dels remolcadors de Barcelona, ​​per la resolució d'una situació, la qual hem estat seguint atentament, que sens dubte hagués generat un conflicte no desitjable i ens hagués obligat a una resposta de tota la CGT.

Aquest fet, juntament amb el recent èxit de la vaga sostinguda a FCC Parcs i Jardins de Saragossa, després d'un mes mobilitzacions a tot el territori estatal contra l'autoritarisme i la repressió soferts pels treballadors d'aquesta empresa, i els resultats van propiciar la readmissió dels quatre acomiadats i que el temps de treball no suposi minva en els drets dels treballadors que la van secundar, ens fan sentir orgullosos de pertànyer a una organització els homes i dones no donen per perduda una batalla contra els abusos i les injustícies.

Davant els que volen infondre el pessimisme paralitzant entre els treballadors, res millor que aquests exemples que fan possible el que altres ja donen per perdut, i per evidenciar que el treball, la unió i la solidaritat són eines fonamentals per defensar els nostres drets i fer possible un futur per a tots.

CGT Sector Mar i Ports

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció