CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Readmès el delegat acomiadat a l’empresa Proyecto Fontanellas y Martí

Dimecres, 27 juliol, 2011

Des del passat mes de març, en el dia que l'empresa Proyecto Fontanellas y Martí (Igualada) actuant de manera indiscriminada i selectivament, va acomiadar a diversos companys que anaven a formar part de les diferents candidatures, entre elles a dos companys de la secció sindical de CGT. El company José Antonio López Hernández va prendre la decisió de lluitar pel seu lloc de treball. Ha hagut de comparèixer a un judici de faltes, acusant-lo a ell i a la CGT d'amenaces al departament de personal, per acció directa sindical, l'han subornant amb quantitats superiors per l'acomiadament improcedent, suspenent-se el primer judici fins al 18 de juliol.

En el mateix, la lletrada i companya Neus Vitó, va desenvolupar àmpliament que la Direcció de l'empresa Proyecto Fontanellas i Martí va tenir coneixement que José A. Lopez i Pedro Gutierrez formarien part de la candidatura per CGT a partir del dia 1 de març de 2011, el dia que UGT va presentar al Departament de Treball preavís de convocatòria d'eleccions a l'empresa.

DECISIÓ DEL JUTJAT DEL SOCIAL N º 27 DE BARCELONA.

Que estimant la demanda interposada per José Antonio López Hernández davant Proyecto Fontanellas i Martí SL i Ministeri fiscal en matèria d'Acomiadament, declaro nul l'acomiadament de l'actor, condemnant a l'empresa a readmetre'l en el seu lloc de treball en les mateixes condicions que abans de l'acomiadament i en tot cas a abonar-li els salaris deixats de percebre des del seu acomiadament produït el 24 de març de 2011 fins a la data de la seva efectiva readmissió.

Adjuntem la sentència núm. 313/2011.

Acció Sindical de la Federació Comarcal de la CGT a l’Anoia.


http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article5687

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció