CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Readmès el delegat acomiadat a l’empresa Proyecto Fontanellas y Martí

Dimecres, 27 juliol, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Des del passat mes de març, en el dia que l'empresa Proyecto Fontanellas y Martí (Igualada) actuant de manera indiscriminada i selectivament, va acomiadar a diversos companys que anaven a formar part de les diferents candidatures, entre elles a dos companys de la secció sindical de CGT. El company José Antonio López Hernández va prendre la decisió de lluitar pel seu lloc de treball. Ha hagut de comparèixer a un judici de faltes, acusant-lo a ell i a la CGT d'amenaces al departament de personal, per acció directa sindical, l'han subornant amb quantitats superiors per l'acomiadament improcedent, suspenent-se el primer judici fins al 18 de juliol.

En el mateix, la lletrada i companya Neus Vitó, va desenvolupar àmpliament que la Direcció de l'empresa Proyecto Fontanellas i Martí va tenir coneixement que José A. Lopez i Pedro Gutierrez formarien part de la candidatura per CGT a partir del dia 1 de març de 2011, el dia que UGT va presentar al Departament de Treball preavís de convocatòria d'eleccions a l'empresa.

DECISIÓ DEL JUTJAT DEL SOCIAL N º 27 DE BARCELONA.

Que estimant la demanda interposada per José Antonio López Hernández davant Proyecto Fontanellas i Martí SL i Ministeri fiscal en matèria d'Acomiadament, declaro nul l'acomiadament de l'actor, condemnant a l'empresa a readmetre'l en el seu lloc de treball en les mateixes condicions que abans de l'acomiadament i en tot cas a abonar-li els salaris deixats de percebre des del seu acomiadament produït el 24 de març de 2011 fins a la data de la seva efectiva readmissió.

Adjuntem la sentència núm. 313/2011.

Acció Sindical de la Federació Comarcal de la CGT a l’Anoia.


http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article5687

Attached documents

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció