CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Realitzada a Madrid la reunió semestral de la Coordinació Roja i Negra

Dilluns, 26 maig, 2008

Aquest cap de setmana del 24 i 25 de maig s'ha celebrat en els locals de la CGT al carrer Alenza de Madrid, la reunió semestral de la Coordinació Roja i Negra. En la mateixa es troben presents organitzacions anarcosindicalistes de diversos països europeus. En aquesta ocasió van acudir companyes i companys de la CNT-F (França), ESE (Grècia), W.I. (Polònia), SAC (Suècia) i la CGT (Estat Espanyol).


Després d'una breu intervenció de cada organització per a explicar les lluites més importants que estan desenvolupant en els seus respectius àmbits i de comentar les pròximes activitats o trobades que realitzaran, es va passar a debatre sobre les polítiques que emanen de la Unió Europea i les repercussions que estan produint en les relacions laborals, que duen a la majoria de treballadors i treballadores a una situació de precarietat tant laboral com social.

Després d'un profitós debat es va acordar realitzar una campanya conjunta contra la precarietat, per a la qual s'elaborarà un cartell comú, un text d'anàlisi sobre les repercussions generals d'aquestes polítiques i altres textos més concrets sobre temes determinats. També es va acordar realitzar diverses accions de solidaritat per a donar suport, per exemple al company de W.I. de Varsòvia, que ha estat acomiadat de la cadena de supermercats Alcampo, o donar suport també a dos companys de Rússia amenaçats per grups racistes de Moscou i St. Petesburg. Es va acordar a més convidar a altres organitzacions afins a participar en aquesta coordinadora.

José Pascual, Sec. Relacions Internacionals CGT