CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Realitzats diversos talls de trànsit i concentracions divendres 21 de setembre a Barcelona i l´Hospitalet de Llobregat

Divendres, 21 setembre, 2012

DIVENDRES 21 SETEMBRE A DIVERSOS LLOCS DE BARCELONA i L'HOSPITALET.
NOU DIVENDRES NEGRE

 

Els treballadors de diverses empreses han decidit fer talls de trànsit complets o intermitents i altres concentrar-se en les portes dels seus treballs en el matí del divendres 21 de setembre, a la ciutat de Barcelona i l'Hospitalet.
 

AMB TALLS DE TRÀNSIT COMPLETS:
 

Tall de Trànsit-Cassolada dels i les Treballadors/es de l'INSS, Estrangeria i Inspecció de Treball a les 10 hores del matí han tallat el trànsit a l'altura de Passeig de Sant Joan/Antoni Maria Claret, realitzant una manifestació fins a la Inspecció de Treball, on se'ls han unit els i les treballadores. Han continuat la manifestació baixant pel carrer Sicília fins Antoni Maria Claret i tornant a la central de l'INSS. En aquesta manifestació han participat més de 250 treballadors i porten manifestant-se des del dia en què es va anunciar el cop de decret.
 

Treballadors de Correos de l'Hospitalet, a les 9 hores, han tallat el trànsit a l'avinguda del Torrent Gornal amb el carrer Pedraforca. Hi han participat uns 25 treballadors.

Treballadors de Correos dels districtes 1, 4, 11 i 15 a les 9 hores del matí han tallat el trànsit a Paral·lel / Calàbria. Han participat uns 30 treballadors.

Treballadors de l'INE i de la Generalitat i Correos han tallat el trànsit a Via Laietana 8, a partir de les 10,45 h a 11,15 h, hi han participat més de 100 treballadors.

SENSE TALL DE TRÀNSIT, TOT I QUE EN ALGUNS D'ELLS TAMBÉ ES PODEN REALITZAR:
 

Treballadors de la Prefectura Provincial de Tràfic a les 8'30 hores del matí s'han concentrat a les portes de l'Oficina a Gran Via 184. Uns 120 treballadors i alguns dels usuaris s'ha sumat a la protesta en ser informats dels motius de la mateixa.

Treballadors de Correos dels districtes 6, 12 i 24 a les 9 hores s'han concentrat a Gran de Gràcia 118, davant de l'oficina de Correus, uns 20 treballadors.

Treballadors de la Diputació de Barcelona s'han concentrat a les 10 del matí en els centres de treball de:
Maternitat: Entrada al recinte per la Travessera de les Corts, enfront de COM Ràdio.
Escola Industrial: Entrada al recinte paper carrer Urgell, davant l'edifici del Rellotge.
Llars Mundet: Entrada al recinte per la Ronda de Dalt. Uns 60 treballadors.
Bonnemaison: Cantonada Sant Pere més Baix amb Via Laietana.
SPOTT: Plaça de Sant Jaume.
Can Serra, Minerva, Londres i Còrsega: Rambla de Catalunya amb Diagonal, enfront de l'entrada principal de l'edifici de Can Serra.

 

CONTRA LES RETALLADES A I LES EMPLEATS/DES PÚBLICS

CONTRA LES PRIVATITZACIONS I LES RETALLADES SOCIALS

CONTRA LA REFORMA LABORAL I LA PRECARIETAT

La CGT dóna suport a aquestes mobilitzacions, en alguns sectors amb altres forces sindicals, per protestar contra les noves mesures decretades per els i les banquer i totes europe @ s, acatades i assumides pel govern de Rajoy. Sembla que per salvar als i les banquers i al sistema, cal seguir aplicant sacrificis a els i les més desfavorits. Aquesta vegada toquen directament els i les aturats, als i les més desfavorits es que necessiten dels serveis socials i d’una sanitat pública eficient, als i les afectades per les lleis de dependència, els i les empreu i totes public i totes, els i les treballadors ia tota la població mitjançant les pujades de l’IVA i increment en els preus dels medicaments i les taxes universitàries.

Mentre ens retallen a tots sous i drets, ens segueixen parlant de salvar i d’injectar diners al sistema financer, com si el benestar de la majoria de població depengués d’una "economia bancària sanejada" en lloc d’una economia domèstica suficient per viure.

L’atac als i les emples del sector públic i alls treballadors/es de les empreses privades s’emmarca dins de l’estratègia del govern de seguir retallant drets a tots i totes.

Amb la Reforma Laboral han desregularitzat el mercat laboral i acabat amb l’estabilitat en l’ocupació, abaratint l’acomiadament i permetent planificar acomiadaments massius sinó s’accepten condicions de treball i salarials a la baixa. Treuen una paga extra a empleats/des públics que cobren uns mil euros, treuen dies d’assumptes propis que s’havien donat a canvi de diverses congelacions i rebaixes salarials durant diversos anys, etc.

La CGT ens mobilitzacions i seguim treballant per la convocatòria d’una Vaga General àmplia, que acabi amb els plans empresos pels organismes econòmics com el Fons Monetari, el Banc Central Europeu i resta d’institucions econòmiques i polítiques que estan destruint drets que van costar molta sang als nostres companys que ens precediren. No permetrem ni més retrocessos ni que se’ns porti al segle XIX.

Els interessos dels bancs i dels polítics són totalment oposats als de la població i mereixen una resposta contundent.
 

PERSONES DE CONTACTE DE CGT A CADASCUNA DE LES MOBILITZACIONS:

EMILIO LÓPEZ: 645.319.862 (INSS, ESTRANGERIA, INSPECCIÓ TREBALL)

MERCEDES CORDOBA: 663.565.228 (CORREUS L'HOSPITALET)

DAVID DE VICENTE: 659.005.962 (CORREUS GRACIA)

MERCÈ ALBIOL: 605.422.671 (CORREUS PARAL.LEL)

SUSANA LARROSA: 696.200.943 (AJUNTAMENT DE BARCELONA)

LUIS LOPEZ ROJO: 636.450.332 (PREFECTURA DE TRÀNSIT)

FERNANDO: 616.299.836 (INE)
 
Carlos Navarro, CGT-Premsa Barcelona, 649 83 94 90

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció