CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Recollida de signatures per la no renovació de les llicències de les centrals nuclears d’Ascó i Vandellòs

Dimecres, 4 febrer, 2009

La campanya de recollida de signatures per la no renovació de les llicències de les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs es promoguda per la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya (CANC), Jóvens de les Terres de l’Ebre, Maulets de les Terres de l’Ebre, i el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans. La CGT del Camp de Tarragona/Terres de l'Ebre s'hi ha adherit, i s'espera que properament s’incorporin a la campanya altres organitzacions com USTEC, CATAC i la representació a les Terres de l'Ebre de SEO/Birdlife.

La promoció i l’adhesió a la campanya és oberta a totes les entitats que ho considerin oportú.

Podeu imprimir tants fulls com siguin necessaris, i un cop els tingueu degudament complimentats us demanem que els feu arribar a:

Casal Popular Panxampla
C/ Gil de Frederic, 6, baixos
Tortosa - 43500

Podeu fer arribar el full a qui cregueu li pugui interessar.

Per adhesions d’entitats podeu posar-vos en contacte amb Juli Loras jl.belenguer(arroba)terra.es

>>> Adjuntem el full per recollir signatures:


Campanya pel tancament de la central nuclear de Garoña

Per altra banda, la Coordinadora Tanquem les Nuclears informa que a nivell d'Estat espanyol, el conjunt del moviment ecologista i antinuclear està centrat en la campanya per la no renovació de la llicència d'activitats de la central nuclear de Garoña (Burgos), el permís d'explotació de la qual caduca el 5 de juliol del 2009.

Si allarguen el funcionament de Garoña (una central amb enormes problemes estructurals) a 48 anys, aconseguiran un precedent que servirà per a la resta de centrals en funcionament, començant per Ascó i Vandellòs el 2011. Per això el conjunt del moviment ecologista ha fet de Garoña la seva prioritat d'acció.

Podeu anar al web de la Coordinadora Tanquem les Nuclears per a més informació:

www.tanquemlesnuclears.org/campanyes/tanquemgaronacat.html

Attached documents