CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Reflexió col·lectiva sobre les eleccions el 19 de novembre a partir de les 11h. a la Plaça Catalunya de Barcelona

Dimarts, 8 novembre, 2011

Cartell Jornada Reflexio

Diferents organitzacions sindicals, col.lectius i assemblees volem reflexionar públicament respecte a les properes eleccions.

Davant la situació de crisi i les retallades socials i laborals que ens imposen els grups parlamentaris que aquests dies demanen el nostre vot, diem prou i reclamem una altra forma per gestionar la situació que estem patint dia a dia.

Els minsos drets socials que tenim avui es van guanyar lluitant a les empreses i al carrer als anys setanta, i d'ençà a ara la democràcia només ha fet que retallar els drets dels treballadors i treballadores, els drets dels seus fills i filles, els drets dels seus pares... A les urnes ens demanen el vistiplau per poder retallar i robar aquest drets legalment, amagats darrera de l'amenaça de la crisi.

Aquestes eleccions representen un circ mediàtic en el que aparentant defensar diferents idees, tots persegueixen els seus interessos personals i conservar els seus privilegis de classe. Per això mantenim que ningú ens representa.

Davant d'aquesta situació, som moltes les persones que considerem necessària una nova forma d'afrontar aquesta realitat i no és ni de bon tros legitimar als polítics a les urnes, de les que surten reforçats igualment amb l'estratègia del vot nul i blanc. Aquesta delegació de les nostres decisions a mans dels poderosos ens perjudica en el dia a dia i ens treu la possibilitat de prendre el control sobre el nostre present i futur. Davant de les seves promeses solament tenim una opció: organitzar-nos per decidir sobre les nostres vides.

Per aquest motiu convoquem una jornada de reflexió real respecte a la funció que el nostre vot té per legitimar aquest sistema i la necessitat de no participar d'aquesta mentida. El proper dia 19 de novembre, tots els polítics et demanaran la teva participació, però nosaltres, legitimats per les seves mentides fem una crida a l'abstenció activa i a l’organització de les persones fora del seu sistema en el que cada vot els dona permís per decidir per tu.

Perquè ningú ens representa: abstenció activa!

Només tu pots organitzar la teva vida

Intervencions debat a partir de les 11h.

13h. Polítiques de frau i retallades a l'Administració

17h. Abstenció activa

20 h. Democràcia? Autoorganització?

Debats, torns de paraules, sopar de carmanyola

CGT-Barcelona

CNT-AIT Barcelona

CNT Catalunya

Attached documents