CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Reingrés d’Alberto García a Seat ja!!

Dimarts, 24 febrer, 2009

Es fa una crida a tots els treballadors/es de SEAT i a totes les organitzacions sindicals de Catalunya perquè acompanyin a Alberto García muntant tendes de campanya.


Aquest dimecres es compleixen dues setmanes de l'acampada del nostre company Alberto García pel compliment de l'acord de reingrés a SEAT aconseguit a a principis de 2008 entre el President de SEAT i la representació sindical.

El Ple del Comitè de Empresa celebrat el 16 d'aquest mes va acordar sol·licitar a la Direcció de l'Empresa una reunió per a tractar del reingrés d'Alberto i finalitzar aquest llarg conflicte. Havent-se cursat tal petició, a data d'avui, la Direcció de SEAT segueix torejant al Comitè d'Empresa i encara no ha donat resposta.

Mentrestant el nostre company segueix acampat en la rotonda prop de
l'entrada de l'Edifici corporatiu de SEAT Martorell fins que se li ofereixi un lloc de treball a SEAT, disposat a emprendre noves iniciatives d'acció si es perllonga aquesta situació. L'Honorable President Sr. José Montilla, ha de saber en la seva visita a SEAT, que aquest llarg conflicte iniciat a la fi del 2005 amb l'acomiadament de 660 treballadors encara no ha finalitzat.

La multinacional VW a més de saquejar els comptes de SEAT enviant beneficis cap a Alemanya per diverses vies (importació components, royalties, etc.), d'aprofitar-se dels fons públics amb ERO abusius, segueix sense complir els acords amb la representació sindical. Mentre que el màxim responsable d'un govern que va autoritzar un ERO d'acomiadaments injust té l'obligació moral i política de fer respectar a SEAT els seus compromisos i que el reingrés d'Alberto García es realitzi sense més retard.

Dues setmanes acampat davant de SEAT

President Montilla, escolta: reingrés d'Alberto García Ja!!

Assemblea d'acomiadats de SEAT

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció