CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Reingressos acomiadats de Seat: Fa falta una última empenta!

Divendres, 4 abril, 2008

Aquesta setmana s'ha signat el contracte de 5 nous reingressos d'acomiadats i s'ha convocat a altres 5 companys a revisió mèdica. Amb aquest nou moviment són 8 els acomiadats que s'han reincorporat a Seat des del desbloqueig del tema dels reingressos. Falten encara per reingresar uns 18 acomiadats/des, dels quals 8 encara no han estat convocats a revisió mèdica.


Des que el 18 de febrer es desbloquegessin els reingressos, solament 8 acomiadats/des s'han reincorporat a Seat. Les explicacions de la Direcció de Seat per a justificar la lentitud dels reingressos no ens convencen, amb més raó si comparem que en un sol mes, al novembre del 2006, van gestionar més de 150 nous contractes. L'objectiu real de l'Empresa al retardar els reingressos és provocar la desesperança i la renúncia dels acomiadats a reincorporar-se a Seat, ja ho han aconseguit en el cas de quaranta companys/es dels 66 que quedaven pendents a principis de 2008.

En el Ple del Comitè d'Empresa de Martorell celebrat el 17 de març la delegació de l'Assemblea d'acomiadats cridem l'atenció sobre la lentitud dels reingressos i plantegem la necessitat de donar una última empenta. La resposta del representant de CCOO és que segueix vigent l'acord amb UGT de convocatòria d'aturada de 24 hores si l'Empresa no complia l'acord de reingressos. Que espera la representació sindical per a donar l'empenta definitiva al reingrés de tots els acomiadats?

La Direcció de l'Empresa va presentar el compte de resultats del 2007 amb uns beneficis de 169,7 milions d'euros. Han estat fruit del treball de tota la plantilla, també de l'estalvi que va obtenir amb l'acord d'acomiadats (reducció de plantilla i substitució per mà d'obra més barata). És hora de fer justícia i distribuir els beneficis entre qui van aportar el seu esforç: al conjunt de treballadors amb una paga de beneficis, als acomiadats mitjançant el seu reingrés sense més dilacions.

Barcelona, 3 d'Abril de 2008.

Assemblea d'acomiadats/des de SEAT


Més informació acomiadats de SEAT|http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?mot78

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció