CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Renfe: CGT aprova mobilitzacions. Vaga de 24 hores el 28 de maig

Dijous, 6 maig, 2010
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Després de la CONCENTRACIÓ conjunta que vam realitzar CCOO i CGT davant el Ministeri de Foment el passat 29 d'abril, esperàvem que els signants del Desenvolupament Professional obrissin la taula de negociació per a recollir les reivindicacions dels treballadors i treballadores.

CGT en reunió interna del Ple de Seccions Sindicals estatal ha decidit en el dia d'avui ratificar la proposta conjunta de CCOO i CGT de convocar noves jornades de vagues.

La primera tindrà lloc el pròxim 28 de maig i, si els signants segueixen en la seva actitud, convocarem noves jornades de vaga durant els pròxims mesos. Paral·lelament hem aprovat la realització de Concentracions provincials prèvies a la convocatòria de vaga del dia 28 i una nova ronda d'assemblees conjuntes per a seguir informant als treballadors sobre el contingut del Desenvolupament Professional. A més, realitzar altres accions conjuntes fins a aconseguir modificar els marcs de Desenvolupament Professional.

Des de CGT seguim fent una crida a tots els treballadors que manifestin públicament la seva oposició a aquest nefast acord, que sens dubte és el major atropellament que s'ha comès en Renfe contra les nostres condicions laborals. També fem una crida a tots els treballadors que participin de forma activa en les jornades de vaga i en les accions que es convoquin, mostrant als signants el nostre rebuig a l'acord.

SI NINGÚ TREBALLA PER TU, QUE NINGÚ DECIDEIXI PER TU

PEL TEU FUTUR PROFESSIONAL

SFF-CGT

www.sff-cgt.org

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció