CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Renfe: CGT aprova mobilitzacions

Dilluns, 8 març, 2010

CGT ha plantejat i segueix plantejant propostes per a tots els Col·lectius en les taules de negociació del Desenvolupament Professional a RENFE. A dia d'avui els projectes no són vàlids per al nostre sindicat. CGT ha debatut amb els treballadors en assemblees el contingut dels documents i hem fet públiques les reivindicacions que han sortit d'aquest debat, a través de comunicats i documents que hem fet arribar també a la Direcció. CGT es compromet a seguir informant puntualment del contingut de la negociació i del contingut dels documents fins que es recullin les reivindicacions dels ferroviaris.

Per a CGT és condició imprescindible que el possible acord sobre el Desenvolupament Professional a RENFE reculli a tots els Col·lectius. La Direcció de l'empresa després de les reunions mantingudes fins al moment ha de treure nous projectes que recullin les reivindicacions exigides per CGT. Perquè tots coneguem si hi ha un interès real a avançar en la negociació.

És el moment d'exigir a l'empresa que tingui en compte als treballadors, negociant els continguts dels projectes, recollint el que els ferroviaris volem, inclòs en Conducció, per això el hem dirigit una carta al Director General de RR.HH. perquè es mantinguin també reunions on plantejar les reivindicacions del col·lectiu de Conducció. I és el moment que ens posi damunt de la taula quina pressupost econòmic tenim per a abordar el Desenvolupament Professional, amb un tracte igualitari per a tots o si no, serà realment difícil arribar a acords.

Per tot l'anteriorment exposat, CGT ha acordat en l'últim Ple de Seccions Sindicals, la necessitat d'incrementar la pressió en la negociació del Desenvolupament Professional perquè l'empresa reculli les reivindicacions plantejades pels treballadors i treballadores. Com primera mesura hem convocat una CONCENTRACIÓ ESTATAL de treballadors i delegats el pròxim 17 de març a les 11,30 hores, enfront de les oficines de la Direcció de Renfe a les Caracolas de Madrid-Chamartín.

SFF-CGT

www.sff-cgt.org

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció