CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

RENFE i ADIF desapareixen

Dimarts, 1 octubre, 2013

RENFE I ADIF DESAPAREIXEN

Com ja va anunciar la CGT la setmana passada , divendres 27 de setembre el Consell de Ministres aprova la divisió de Renfe en quatre SA, segons ens ha ratificat el president de Renfe aquest matí , en la reunió a la que va convocar als secretaris generals de les diferents organitzacions sindicals. ADIF porta el mateix camí, com demostra el document que vam difondre la setmana passada, on es planifica la seva divisió per l'ocultació a Brussel·les de 14.000 milions d'euros de dèficit públic .

No han estat capaços de posar sobre la taula en cap moment un pla de actuació per a aquells negocis deficitaris ia partir de gener de 2014 cada SA, haurà de complir escrupolosament l'aprovat en els pressupostos generals de l'Estat de 2014, i en cas que no sigui així, ens aplicaran la reforma laboral pura i dura, ERO fins a quadrar la seva incapacitat .

La setmana que ve es reuniran totes les organitzacions sindicals amb presència en els CGE per decidir les actuacions a seguir. Per a CGT esdemostra una vegada més que aquest govern ve a defenestrar tot el públic, sense parar-se davant de res, mentint i no complint els seus compromisos.

A tan sols dos mesos de l'accident ferroviari de Santiago de Compostel·la, on es posa en dubte el seu model ferroviari de divisió i segregació per la gran descoordinació que es genera entre les empreses, ells segueixen aprofundint en aquest camí, sense tenir en compte ni importar-los les gravíssimes repercussions que tot això origina. Recordem el que va passar al Regne Unit on es va aplicar aquest mateix model, de divisió i privatització.

CGT no està d'acord amb aquest model ferroviari, per això vam acordar convocar mobilitzacions al juliol i agost, que vam posposar arran del gravíssim accident ferroviari i que ara estem disposats a reprendre.

Que no t'enganyin!: Només hi ha una manera de parar-ho i és mobilitzant tots els ferroviaris contra els seus plans. Tota la resta són excuses.
.
SI TOTS VOLEM
ENTRE TOTS PODREM .

Més informació:

- WEB SFF-CGT

http://www.sff-cgt.org

- TWITTER CGT SFF

E-MAIL: sffcgtbcn@cgt.es

Attached documents