CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Renfe: primer la paga de nadal i ara, la variable

Dilluns, 11 març, 2013

PRIMER LA PAGA DE NADAL I ARA LA VARIABLE

El passat 27 de febrer la direcció de Renfe Operadora va mantenir una reunió amb el Comitè General d'Empresa per comunicar el grau del compliment de la variable de l'exercici 2012 i les dades per al càlcul de la mateixa. CGT va presentar un escrit amb al · legacions ja que considerem que els paràmetres que determinen la quantia de la variable ni han estat negociats amb la representació legal dels Treballadors, ni permeten un càlcul transparent.

A dia 6 de març vam rebre les dades definitives corresponents a la valoració dels paràmetres de producció per a la liquidació de la prima variable de l'exercici 2012. Després estudiar, percebem que l'empresa ha imposat el seu criteri i que no ha tingut en compte les al · legacions presentades per CGT, ni les presentades per la resta de la representació sindical.

Seguim insistint en l'obligació de l'empresa d'abonar el 100% de la
variable per a tots els Col · lectius, ja que no ha existit un lliurament de dades suficients que ens permeti determinar l'abonament correcte d'aquest concepte salarial, tal com estableix l'Acord de Desenvolupament Professional.

Des de CGT no estem disposats a permetre que els únics sacrificats siguin els treballadors per corregir dèficit i incapacitats de gestió. Per això, anunciem que davant la manca de transparència CGT durà a terme accions jurídiques i sindicals perquè les nòmines dels treballadors deixin de veure minvades amb
trucs de trilers per part de l'empresa.

CGT DEFENSA TEUS INTERESSOS
TRENCA AMB QUI NO HO FA

Més informació:

- WEB SFF-CGT: http://www.sff-cgt.org

- TWITTER CGT SFF

Roberto Carrasco. CGT Sindicat Federal Ferroviari: 620261479