CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

RENFE reprimeix el dret a la llibertat sindical i acomiada…

Dimarts, 11 febrer, 2014

RENFE reprimeix el dret a la llibertat sindical i acomiada...

El passat dia 5, la Direcció de RENFE va acomiadar el treballador Arturo Acón, Maquinista Jefe de Tren a Alacant, demostrant una vegada més la seva prepotència i la seva actitut reaccionària.

El company Arturo Acón fou Representant dels Treballadors durant anys, y així mateix actuava en processos com advocat defensant a treballadors de RENFE en reivindicació dels seus drets i en el respecte a la Normativa Laboral establerta.
Quan el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha donat la raó als ferroviaris en aquests processos, la reacció dels "dictadors dirigents" que sufrim, ha sigut acomiadar a l´advocat defensor d´aquestes Sentències guanyades pels ferroviaris. És així com respeten aquests Directius les regles democràtiques.

El motiu alegant pel seu acomiadament, segons els "dirigents", és que no pot ser treballador de l´Empresa i actuar com advocat en demandes contra RENFE. Aquest acomiadament és totalment arbitrari i injust, doncs el company porta exercint com advocats molts, molts anys i han sigut molts els processos contra RENFE en els que ha defensat a ferroviaris als que sel´s estaven vulnerant els seus drets.

Llavors, si durant anys ja coneixien la tascar d´Arturo com advocat , perquè ara l´acomiaden?, perquè prtenen instaurar un règim de por entre els ferroviaris, perquè creuen que el seu poder no té limits, perquè troben a faltar poder cometre les malifetes que vulguin i perquè saben que ningú des de el Ministeri els obligarà a rectificar reconeixent les irregularitats que han comès, incomplint la Normativa, saltant-se l´obligació de fer efectives les sentències dictades pels Tribunals a favor dels ferroviaris. Lo dit: una cacicada en tota regla que tindrà resposta.

Des de CGT volem expressar tott el suport sindical, jurídic i fraternal al nostre company Arturo, anem a exigir les responsabilitats que calgui als causants d´aquesta autèntica injustícia i no consentirem que fet com aquest quedin impunes.

Hem sol.licitat del Comitè General d´Empresa que es reuneixi de forma urgent exigint la
immediata readmissió del company i la reprovació de la Direcció de RENFE pels fets
denunciats. Company Arturo, saps que tens tota la nostra solidaritat i suport, i junts
seguirem defensant els nostres drets i llibertats contra els totalitarismes.

PEL TEU FUTUR, PELS TEUS DRETS:
¡PARTICIPA AMB CGT!

SINDICAL FEDERAL FERROVIARI CGT

Més informació:

- WEB SFFCGT

- TWITTER SFFCGT