CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Repressió contra els manifestants que defensen la Sanitat Pública

Dilluns, 1 març, 2021

Des de la Confederació General del Treball condemnem la repressió que, una vegada més, han sofert els col·lectius, síndics i associacions que han exercit el seu dret a manifestació.

Aquest dissabte 27 de febrer, durant el transcurs de la manifestació pacífica convocada per CAS en defensa de la Sanitat Pública, un grup de persones d'ideologia nazi ha irromput amb actitud provocadora. Les persones que s'estaven manifestant els han recriminat la seva presència provocadora allí i després d'uns moments de tensió, les forces repressores de l'Estat han carregat contra els i les manifestants.

L'actuació policial s'ha saldat amb un manifestant pacific, el Secretari General de CGT al Sindicat d'Oficis Varis del Sud de Madrid, ha estat detingut mentre les mateixes forces repressores custodiaven i protegien les persones que s'han enfrontat als i les manifestants en defensa de la Sanitat Pública.

Des de CGT, exigim la posada en llibertat sense càrrecs del company detingut i el cessament de tota Repressió sobre les persones que exerceixen pacíficament accions en defensa dels Drets Socials i Sindicals.

 

https://cgt.org.es/represion-contra-los-manifestantes-que-defienden-la-sanidad-publica/