CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Reprovem l’actuació de les forces repressores de l’Estat espanyol a Melilla

Dilluns, 7 març, 2022
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Des de la Confederació General del Treball, CGT, reprovem l'actuació de les forces repressores de l'Estat espanyol a Melilla davant l'intent d'entrar a la ciutat de persones migrants procedents del continent africà a través de saltar l'assassina barra que separa el Marroc de l'Estat espanyol.

Els mitjans de comunicació han mostrat repetides vegades les imatges de com les persones migrants, desarmades, indefenses i espantades desescalaven la tanca que els podria donar l'oportunitat d'una vida millor.

Així mateix, es va poder veure la violència desproporcionada i innecessària que van emprar les forces repressores de l'Estat amb les persones migrants que aconseguien arribar a sòl espanyol.

CGT, en el seu constant defensa dels Drets Humans, de la lliure circulació per tot el món de totes les persones i del respecte a la dignitat d'aquestes, com no pot ser d'una altra manera, condemna l'actitud i accions violentes de les anomenades Forces de Seguretat de l'Estat espanyol amb les persones migrants en la Davantera Sud i exigeix que es depurin responsabilitats tant dels agents implicats com del Ministre de l'Interior Gran Marlaska.

https://cgt.org.es/reprobamos-la-actuacion-de-las-fuerzas-represoras-del-estado-espanol-en-melilla/

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció