CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Reprovem l’actuació de les forces repressores de l’Estat espanyol a Melilla

Dilluns, 7 març, 2022

Des de la Confederació General del Treball, CGT, reprovem l'actuació de les forces repressores de l'Estat espanyol a Melilla davant l'intent d'entrar a la ciutat de persones migrants procedents del continent africà a través de saltar l'assassina barra que separa el Marroc de l'Estat espanyol.

Els mitjans de comunicació han mostrat repetides vegades les imatges de com les persones migrants, desarmades, indefenses i espantades desescalaven la tanca que els podria donar l'oportunitat d'una vida millor.

Així mateix, es va poder veure la violència desproporcionada i innecessària que van emprar les forces repressores de l'Estat amb les persones migrants que aconseguien arribar a sòl espanyol.

CGT, en el seu constant defensa dels Drets Humans, de la lliure circulació per tot el món de totes les persones i del respecte a la dignitat d'aquestes, com no pot ser d'una altra manera, condemna l'actitud i accions violentes de les anomenades Forces de Seguretat de l'Estat espanyol amb les persones migrants en la Davantera Sud i exigeix que es depurin responsabilitats tant dels agents implicats com del Ministre de l'Interior Gran Marlaska.

https://cgt.org.es/reprobamos-la-actuacion-de-las-fuerzas-represoras-del-estado-espanol-en-melilla/

Secretariat Permanent del Comitè Confederal de la CGT