CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Resposta de CGT a la consellera de Sanitat Marina Geli davant l’ampliació del servei d’urgències de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona

Diumenge, 5 setembre, 2010

La secció sindical de la CGT de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona vol mostrar el seu més absolut desacord amb la pretensió de l’empresa d’obrir les urgències noves, que s’han incrementat amb més de 1,000 m2 però sense dotar el nou servei del personal necessari. Considerem que no es pot ampliar espai i servei sense personal ja que, si no es fa així, més que millorar la qualitat assistencial aquesta empitjora.

També qualifiquem d’extravagants, per no dir cíniques, les declaracions de Marina Geli en qualificar de suficients les presències físiques a Joan XXIII a urgències, la qual cosa demostra que no té idea de les necessitats del territori. O és cinisme, o és que tal vegada haurà de fer una immersió i reciclatge sobre les terres del Sud.

Finalment, demanem a la direcció de l’Hospital que posi responsabilitat i cordura, i doti urgències del personal necessari per poder donar la qualitat assistencial que els ciutadans de Tarragona i del Camp es mereixen.

Secció Sindical CGT Hospital Joan XXIII