CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Resultats Eleccions Sindicals Telefònica 2011

Dilluns, 4 abril, 2011

Aquests són els resultats de les eleccions sindicals realitades el 31 de març a Telefònica:

Delegats: CGT 56, CCOO 180, UGT 187, STC 82, AST-COBAS 58, ALTRES 30. Total = 593.

Aquesta distribució de membres de comitè d'empresa dóna com resultat la següent composició del Comitè Intercentres: CGT 1 – CCOO 4 – UGT 4 – STC 2 – AST/COBAS 2.

A les eleccions del 2007 el repartiment de delegats va ser: CGT 65, CCOO 200, UGT 199, STC 80, AST 30, COBAS 27, ALTRES 29. Total = 630. I la distribució del Comitè Intercentres CGT 1 - CCOO 4 - UGT 4 - STC 2 - AST 1 - COBAS 1.

Durant aquesta campanya electoral CGT hem llançat un missatge d'il·lusió i esperança, conscients que amb la unitat sindical en els aspectes rellevants serem capaços d'aconseguir un bon conveni. Per aquest motiu hem evitat respondre a les falsedats d'algun sindicat i les nostres crítiques han estat sempre constructives. No obstant això, ens vam veure en l'obligació d'opinar sobre certes qüestions:

• És indecent la ingerència en el procés electoral que està realitzant RRHH a nivell estatal. Van començar amb els acomiadaments aplicant la reforma laboral, després van enviar cartes intimidatòries a molts fora de conveni i van estendre la seva política de la por enviant un correu a tota la plantilla, una mostra de la pretensió de RRHH d'influir electoralment perquè la plantilla, espantada, acabés votant al sindicat del règim, és a dir qui signarà tot, tot….

• De l'altre costat tenim al sindicat UGT: Durant aquests anys s'ha negat a donar assemblees i informació a tota la plantilla, però arriba la campanya electoral i ens saturen amb correus, pamflets i fins i tot ens envien una carta al nostre domicili particular, incomplint per a això la legislació vigent. D'on ha tret UGT l'adreça personal de la plantilla de Telefònica? L'hi ha facilitat RRHH o l'han robat del Pla de Pensions? Sens dubte la resposta s'obtindrà a través de l'autoritat legal competent.

Volem agrair a qui aquests quatre anys han treballat molt dur perquè els nostres drets minvessinn el menys possible en un context socioeconòmic de crisi com el que ens envolta. A pesar de les circumstàncies que s'han produït durant la campanya electoral i de qui apostaven per la por com corretja de transmissió de la pròpia empresa, hem aconseguit mantenir el nostre delegat en el Comitè Intercentres.

Per això ens sentim molt orgulloses i orgullosos del nostre esforç. La lluita contínua i per als pròxims quatre anys contem amb 56 membres en els comitès d'empresa de Telefònica. A pesar d'aquests temps tan difícils, seguirem contrarestant la voracitat d'una multinacional com Telefònica, i repel·lint l'agressió que, en general, la classe treballadora pateix per l'hecatombe financera provocada per a retallar els nostres drets laborals i socials.

Sindicat Federal Telefònica CGT

www.cgt-sft.org/


A nivell de Catalunya els resultats del 2011 han estat els següents:

Barcelona: AST-COBAS 9, UGT 7, CCOO 4, STC 4, EC 2, CGT 1

Tarragona: STC 7, UGT 3, CGT 1, AST-COBAS 1, CCOO 1

Lleida: UGT 4, CCOO 2, CGT 1, AST-COBAS 1, STC 1

Girona: CCOO 5, UGT 3, CGT 2, STC 2, AST-COBAS 1

Per fer una comparativa, els resultats de les eleccions del 2007 van ser:

Barcelona: COBAS 10, UGT 6, CCOO 4, STC 4, CGT 3, EC 2

Tarragona: STC 6, UGT 4, COBAS 2, CGT 1

Lleida: UGT 5, CCOO 2, CGT 1, STC 1

Girona: CCOO 5, UGT 3, CGT 2, STC 2, COBAS 1

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció