CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Resultats Eleccions Sindicals Telefònica 2011

Dilluns, 4 abril, 2011
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Aquests són els resultats de les eleccions sindicals realitades el 31 de març a Telefònica:

Delegats: CGT 56, CCOO 180, UGT 187, STC 82, AST-COBAS 58, ALTRES 30. Total = 593.

Aquesta distribució de membres de comitè d'empresa dóna com resultat la següent composició del Comitè Intercentres: CGT 1 – CCOO 4 – UGT 4 – STC 2 – AST/COBAS 2.

A les eleccions del 2007 el repartiment de delegats va ser: CGT 65, CCOO 200, UGT 199, STC 80, AST 30, COBAS 27, ALTRES 29. Total = 630. I la distribució del Comitè Intercentres CGT 1 - CCOO 4 - UGT 4 - STC 2 - AST 1 - COBAS 1.

Durant aquesta campanya electoral CGT hem llançat un missatge d'il·lusió i esperança, conscients que amb la unitat sindical en els aspectes rellevants serem capaços d'aconseguir un bon conveni. Per aquest motiu hem evitat respondre a les falsedats d'algun sindicat i les nostres crítiques han estat sempre constructives. No obstant això, ens vam veure en l'obligació d'opinar sobre certes qüestions:

• És indecent la ingerència en el procés electoral que està realitzant RRHH a nivell estatal. Van començar amb els acomiadaments aplicant la reforma laboral, després van enviar cartes intimidatòries a molts fora de conveni i van estendre la seva política de la por enviant un correu a tota la plantilla, una mostra de la pretensió de RRHH d'influir electoralment perquè la plantilla, espantada, acabés votant al sindicat del règim, és a dir qui signarà tot, tot….

• De l'altre costat tenim al sindicat UGT: Durant aquests anys s'ha negat a donar assemblees i informació a tota la plantilla, però arriba la campanya electoral i ens saturen amb correus, pamflets i fins i tot ens envien una carta al nostre domicili particular, incomplint per a això la legislació vigent. D'on ha tret UGT l'adreça personal de la plantilla de Telefònica? L'hi ha facilitat RRHH o l'han robat del Pla de Pensions? Sens dubte la resposta s'obtindrà a través de l'autoritat legal competent.

Volem agrair a qui aquests quatre anys han treballat molt dur perquè els nostres drets minvessinn el menys possible en un context socioeconòmic de crisi com el que ens envolta. A pesar de les circumstàncies que s'han produït durant la campanya electoral i de qui apostaven per la por com corretja de transmissió de la pròpia empresa, hem aconseguit mantenir el nostre delegat en el Comitè Intercentres.

Per això ens sentim molt orgulloses i orgullosos del nostre esforç. La lluita contínua i per als pròxims quatre anys contem amb 56 membres en els comitès d'empresa de Telefònica. A pesar d'aquests temps tan difícils, seguirem contrarestant la voracitat d'una multinacional com Telefònica, i repel·lint l'agressió que, en general, la classe treballadora pateix per l'hecatombe financera provocada per a retallar els nostres drets laborals i socials.

Sindicat Federal Telefònica CGT

www.cgt-sft.org/


A nivell de Catalunya els resultats del 2011 han estat els següents:

Barcelona: AST-COBAS 9, UGT 7, CCOO 4, STC 4, EC 2, CGT 1

Tarragona: STC 7, UGT 3, CGT 1, AST-COBAS 1, CCOO 1

Lleida: UGT 4, CCOO 2, CGT 1, AST-COBAS 1, STC 1

Girona: CCOO 5, UGT 3, CGT 2, STC 2, AST-COBAS 1

Per fer una comparativa, els resultats de les eleccions del 2007 van ser:

Barcelona: COBAS 10, UGT 6, CCOO 4, STC 4, CGT 3, EC 2

Tarragona: STC 6, UGT 4, COBAS 2, CGT 1

Lleida: UGT 5, CCOO 2, CGT 1, STC 1

Girona: CCOO 5, UGT 3, CGT 2, STC 2, COBAS 1

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció