CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Resum de les diferents mobilitzacions al matí del 3 d´agost a Barcelona i L’Hospitalet de Llobregat

Divendres, 3 agost, 2012

RENFE: Hi ha una vaga de 24 hores convocada per avui 3 d'agost. Des de les 6 del matí hi ha hagut piquets a l'Hospitalet i Vilanova i la Geltrú. També hi ha hagut una barricada a les vies de l'estació de Sant Andreu Comtal durant uns 30 minuts. La vaga està sent seguida pel 100% dels que la podien realitzar, considerem que els serveis mínims que ha posat l'administració són una vulneració al dret de vaga. A les 11 del matí després de realitzar una concentració a l'estació de Sants, uns 1.000 ferroviaris s'han dirigit, en manifestació i tallant el trànsit, fins al Departament de la Generalitat de Territori i Sostenibilitat a l'Avinguda Josep Tarradellas per posteriorment continuar la manifestació a la seu del PP de Catalunya al C/Urgell, tornant en manifestació a Sants

porunferrocarrilpublico

CORREOS: Uns 90 treballadors de Correus dels districtes 1, 4, 11 i 15 han tornat a tallar el Paral·lel a l'altura del Molino des de les 9 a les 9'30 hores.
 

correus3a

CORREOS L'HOSPITALET: Uns 30 treballadors de Correus de l'Hospitalet del Llobregat de l'estafeta del carrer Pedraforca han tallat el trànsit al Torrent Gornal des de les 8'50 fins a les 9'15 hores.
 

INSS, ESTRANGERIA, INSPECCIÓ DE TREBALL i CAP: En total s'han manifestat uns 300 treballadors. A les 10 hores del matí, els treballadors de l'INSS i Estrangeria han tallat el Passeig de Sant Joan / Antoni Maria Claret per dirigir-se en manifestació fins Inspecció de Treball on s'han sumat els seus treballadors a la manifestació, passant per davant del CAP d'Antoni Maria Claret on els treballadors han baixat a sumar-se a la manifestació. Porten manifestant des del dia en què es va anunciar el cop de decret.
 

treballadors del INSS, Estrangeria, Inspecció de Treball i CAP´s 3 agost

Empresa en Vaga: UNIPOST

L'empresa Unipost, empresa de repartiment de correu privat, continua les seves mobilitzacions d'àmbit estatal, ha realitzat avui el seu tercer i últim dia d'aturada parcial de dues hores. A Barcelona l'atur en repartiment l'han seguit el 95% de la plantilla. Per als dies 6 i 7 d'agost el atur serà de 24 hores i per al dilluns 6 d'agost es concentressin a les 8 del matí a la Plaça Espanya (torres Venecianes), tots amb el seu uniforme taronja per dirigir caminant fins al centre de classificació a la Zona Franca. La vaga és contra els acomiadaments i les reduccions salarials.

CONTRA LES RETALLADES ALS EMPLEATS PÚBLICS

CONTRA LES PRIVATITZACIONS I LES RETALLADES SOCIALS

CONTRA LA REFORMA LABORAL I LA PRECARIETAT
 

La CGT convoca aquestes mobilitzacions, en alguns sectors amb altres forces sindicals, per protestar contra les noves mesures decretades pels banquers europeus, acatades i assumides pel govern de Rajoy. Sembla que per salvar els banquers i al sistema, cal seguir aplicant sacrificis als més desfavorits. Aquesta vegada toquen directament als aturats, als més desfavorits que necessiten dels serveis socials i d'una sanitat pública eficient als afectats per les lleis de dependència, els empleats públics, els treballadors ia tota la població mitjançant les pujades de l'IVA i increment en els preus dels medicaments i taxes universitàries.
 

Mentre ens retallen a tots sous i drets, ens segueixen parlant de salvar i d'injectar diners al sistema financer, com si el benestar de la majoria de població depengués d'una "economia bancària sanejada" en lloc d'una economia domèstica suficient per viure.
 

L'atac a empleats públics i als treballadors d'empreses privades s'emmarca dins de l'estratègia del govern de seguir retallant drets a tots. Amb la Reforma Laboral han desregularitzat el mercat laboral i acabat amb l'estabilitat en l'ocupació, abaratint l'acomiadament i permetent planificar acomiadaments massius sinó s'accepten condicions de treball i salarials a la baixa. Treuen una paga extra a empleats públics que cobren uns mil euros, treuen dies d'assumptes propis que s'havien donat a canvi de diverses congelacions i rebaixes salarials durant diversos anys, etc. Es pretén privatitzar RENFE segregant en quatre empreses que de ben segur trobarà compradors, realitzant una nova usurpació de la cosa pública. En UNIPOST s'aplica la reforma laboral en tota la seva amplitud, rebaixes salarials i acomiadaments i xantatge d'acceptació de més rebaixes salarials o aplicació d'ERO.
 

La CGT ens mobilitzacions i seguim treballant per la convocatòria d'una Vaga General àmplia, que acabi amb els plans empresos pels organismes econòmics com el Fons Monetari, el banc europeu i resta d'institucions econòmiques i polítiques que estan destruint drets que van costar molta sang a nostres avantpassats. No permetrem ni més retrocessos ni que se'ns porti al segle XIX.
 

Els interessos dels bancs i dels polítics són totalment oposats als de la població i mereixen una resposta contundent.

 

PERSONES DE CONTACTE DE CGT A CADA UNA DE LES MOBILITZACIONS:

 

EVA SÁNCHEZ: 669 58 99 73 (INSS, ESTRANGERIA, INSPECCIÓ TREBALL)

MARIA JESÚS ​​DOMINGO: 654 05 82 90 (CORREOS DISTITOS 1, 4, 11 i 15)

MERCÈ CÓRDOBA: 663 56 52 28 (CORREOS L'HOSPITALET)

JONATHAN COLOMINAS: 699 78 92 11 (Renfe-ADIF)

EMILI GOMEZ: 686 770 953 (UNIPOST)
 

Carlos Navarro,
CGT-Premsa Barcelona
649 83 94 90


Barcelona, divendres, 3 d'agost de 2012

Avui a les 10 del matí més d'un centenar de treballadors i treballadores del Servei Públic d'Ocupació Estatal de la Direcció Provincial de Barcelona hem sortit del nostre centre de treball al Parc de l'Estació del Nord VESTITS DE NEGRE i ens hem manifestat fins a l'ARC DE TRIOMF, tallant el transit durant 1/2 hora entre Nàpols, Passeig de Sant Joan i Passeig de Lluis Companys.

Com es pot comprovar, malgrat estar en ple periode de vacances -la qual cosa ha fet que no poguessim comptar amb l'assistència d'una bona part des funcionaris i funcionàries de Justícia- l'emprenyament col·lectiu i les mobilitzacions continuen i continuaran en ple mes d'agost. La pròxima convocatòria, el proper divendres.

Continuem i continuarem protestant contra les retallades als nostres drets, als drets dels treballadors aturats i treballadores aturades i als de la gran majoria de la població ... que imposa els governs de l'Estat i autonòmic, seguint els interessos i el dictat de la cúpula financera de la UE, el FMI, la gran banca i el gran capital: aquests són els autentics responsables de la crisi i no les classes populars.

Més informació:

dp08cgt-cat@sepe.es

divendresnegrerajoy

divendresdenegreprouretallades

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció