CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Retorna a les seves activitats l’Ateneu 19 de Juliol de la CGT de Girona

Dimecres, 24 abril, 2013

Retorna a les seves activitats l’Ateneu 19 de Juliol de la CGT de Girona.

L'Ateneu 19J és un espai virtual que engloba un projecte de formació, agitació i activisme cultural que neix i forma part de la FI de la CGT – Girona.

L'Ateneu 19 de Juliol de la CGT, compromès amb els principis llibertaris i amb els de l'Educació Popular, desenvolupa la seva tasca fonamentalment als locals de la CGT a Girona. Emprèn les seves activitats al febrer de 2011 programant al menys una sessió per mes durant el seus primers dos cursos. Així doncs i després d’un petit parèntesi, el dissabte 27 d'abril de les 10’30h a les 12’30h als locals de la CGT de Girona: Av. Sant Narcís nº28, entresol 2a. l’Ateneu 19J reprèn el seu camí amb la inauguració del que serà el seu 3er. curs.

Ho farà amb una sessió dedicada a la Repressió.

Portem mesos comprovant com la històrica repressió patida per tota mena de dissidència s’ha agreujat. Multes, detencions, impunitat policial, identificacions arbitràries, criminalització i manipulació de persones i moviments socials, etc.

No res de nou, però sí amb una intensitat més gran. En front aquesta realitat, com i de quina manera podem actuar? Com ens podem defensar? Com ens ho fem per capgirar aquesta situació? En parlarem amb en Ferran, militant de la CGT, i la Mireia, Secretària d’Acció Jurídica de la CGT FI de Girona. I també amb membres de l’Assemblea Antiautoritària de Girona que ens presentaran un Dossier sobre repressió que ells mateixos han elaborat.

La següent sessió de l’Ateneu 19J de la CGT serà un Taller teòric-pràctic sobre l’Objecció fiscal. Dissabte 11 de maig de 10’30h a 12’30h als locals de la CGT de Girona.

ATENEU 19-J
CGT-GIRONA

1a. sessió curs 2012-13 ATENEU 19-J CGT Girona

Salut i Participació !!!

ATENEU 19-J
CGT-GIRONA

Més informació:

- WEBLOC CGT GIRONA