CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Reunió el 25 de febrer per constituir una assemblea permanent Desmilitaritzem l’educació a Tarragona

Divendres, 22 febrer, 2013
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

S'ha convocat una reunió per constituir una assemblea permanent de Desmilitaritzem l’educació a Tarragona. Aquesta reunió preparatòria tindrà lloc el proper 25 de febrer a les 19 hores a l’Ateneu Llibertari Alomà de Tarragona.

La campanya Desmilitaritzem l’educació funciona des de fa 5 anys a Barcelona i va sorgir fruit del Forum Social Català on es va constituir amb més de 40 entitats, sindicats i moviments socials per tal de fer front al pensament militarista dins l’educació al nostre país.

A partir d’aquesta experiència, des de diferents sindicats i moviments socials de Tarragona que hi participàvem a les assemblees a Barcelona, hem pensat que fora bo constituir una assemblea Desmilitaritzem l’educació al Camp de Tarragona.

Una assemblea oberta a tots els membres de la comunitat educativa que cregui que el pensament antimilitarista i pacifista ha de vertebrar l’acció educativa arreu.

Us engresquem a participar-hi, ja sigui com a representant d’un colectiu o de forma individual, només cal tenir inquietuds vers aquest tema.

Moviments Socials USTEC-STES
Deixem de ser una illa-CGT Ensenyament Tarragona
Coordinadora Tarragona Patrimoni de la pau

>>> Més informació sobre la a campanya Desmilitaritzem l’educació a http://desmilitaritzem.blog.pangea.org/

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print