CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Reunió el 25 de febrer per constituir una assemblea permanent Desmilitaritzem l’educació a Tarragona

Divendres, 22 febrer, 2013

S'ha convocat una reunió per constituir una assemblea permanent de Desmilitaritzem l’educació a Tarragona. Aquesta reunió preparatòria tindrà lloc el proper 25 de febrer a les 19 hores a l’Ateneu Llibertari Alomà de Tarragona.

La campanya Desmilitaritzem l’educació funciona des de fa 5 anys a Barcelona i va sorgir fruit del Forum Social Català on es va constituir amb més de 40 entitats, sindicats i moviments socials per tal de fer front al pensament militarista dins l’educació al nostre país.

A partir d’aquesta experiència, des de diferents sindicats i moviments socials de Tarragona que hi participàvem a les assemblees a Barcelona, hem pensat que fora bo constituir una assemblea Desmilitaritzem l’educació al Camp de Tarragona.

Una assemblea oberta a tots els membres de la comunitat educativa que cregui que el pensament antimilitarista i pacifista ha de vertebrar l’acció educativa arreu.

Us engresquem a participar-hi, ja sigui com a representant d’un colectiu o de forma individual, només cal tenir inquietuds vers aquest tema.

Moviments Socials USTEC-STES
Deixem de ser una illa-CGT Ensenyament Tarragona
Coordinadora Tarragona Patrimoni de la pau

>>> Més informació sobre la a campanya Desmilitaritzem l’educació a http://desmilitaritzem.blog.pangea.org/

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció