CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Reunió el 9 de novembre a La Rimaia (Bcn) per a preparar la vaga d’universitats del 17 de novembre

Dilluns, 7 novembre, 2011

Benvolguts companys/es

Probablement ja sabeu que el proper dijous 17 de novembre hi ha una vaga general d’universitats a tota Catalunya convocada des de la PUDUP (Plataforma Unitària en Defensa de les Universitats Públiques). La vaga és de tots els sectors: professorat, investigadors/es, treballadors/es d’administració i estudiants i s’ha promogut des d’assemblees. Pel que fa a l’àmbit estrictament laboral de la vaga, un sindicat (la CGT) ha legalitzat la convocatòria a nivell de Catalunya i el Comitè d’empresa de professorat a nivell de UAB. Per tant, tothom que la faci tindrà cobertura legal absoluta.

Us escrivim per a demanar-vos ajuda. Tot i estar convocada, la vaga no té el suport de les burocràcies dels sindicats més grans, que potser la boicotegin. A més, des de la PUDUP creiem que aquesta ha de ser una vaga que fem no només els treballadors/es de les universitats i estudiants, ja que en joc hi ha la defensa d’un servei públic que, tot i tenir moltes mancances, és el resultat de molts anys de lluites. Si la vaga del 17-N funciona, serà perquè ens hi hem implicat tots i totes, la gent que treballem a les universitats, la que hi estudiem i el conjunt de la població que als carrers, places i altres centres de treball defensem la justícia social.

Per veure com preparem entre totes i tots la vaga del 17-N hem convocat una reunió el dimecres 9 de novembre, a les 19 h. a La Rimaia (Ronda Sant Pau 12, Barcelona).

Salut i lluita

PUDUP

http://reconstruimlapublica.wordpress.com/

@Uniprecaria

>>> Descarrega't la convocatòria de vaga:

http://cgtense.pangea.org/spip.php?article2298

Attached documents

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció