CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Reunió per a constituir l’Assemblea d’Aturats de Sabadell

Dilluns, 8 juny, 2009

Som més de 10.000 els treballadors i treballadores que ens trobem en atur a Sabadell, acomiadats en algun dels nombrosos expedients de regulació d'ocupació, després del tancament d'empreses i tallers, paralitzacions d'obra o als quals no s'ha renovat el contracte precari.

Mentre els banquers a través de les nostres hipoteques i els empresaris de la construcció i immobiliàries amb l'especulació de l'habitatge, gaudeixen del botí de la nostra explotació, del robatori i l'estafa massiva d'aquests últims anys de bonança econòmica. La resposta del Govern al drama social de l'atur consisteix a omplir les butxaques dels causants de la crisi: banquers, els especuladors i de les multinacionals que deslocalitzen fàbriques. Sense oblidar la complicitat dels sindicats majoritaris (UGT i CCOO) amb anys reformes laborals i convenis d'empresa precaris i la no convocatòria d'una VAGA GENERAL davant la situació actual de la classe treballadora.

Davant aquesta situació dramàtica, un col·lectiu de desocupats/des de Badía del Vallès, entenem que no podem perdre el temps esperant passivament que el Govern o l'Ajuntament prenguin mesures efectives contra l'atur. L'experiència de les crisis anteriors ens ha ensenyat que només nosaltres, desocupats i desocupades, mitjançant la nostra autoorganització en assemblees i la mobilització.

Convoquem a participar en una reunió prèvia per a intentar constituir una Assemblea de desocupats de Sabadell, el dia 18 de juny a les 18.30 h. en el local de CGT Sabadell (C/Unió 59, Sabadell).

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció