CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Revolució en tres dimensions al centre de Barcelona: jornades per enllaçar alternatives el 13, 14 i 15 d’abril

Dijous, 11 abril, 2013

convocatoria-web1.jpg

MANU SIMARRO / Setmanari Directa

Diversos col·lectius de Barcelona han preparat pel proper cap de setmana unes jornades que han anomenat Revolució 3D i que tindran lloc a diversos espais autogestionats de la ciutat amb l'objectiu d'“enllaçar alternatives” i passar al contraatac. “Ens volen fer fora a la força, i ho estan aconseguint. Estan convertint el centre de la ciutat en el pati dels nens rics i els turistes adinerats. Ha arribat l'hora de contraatac”, resa un dels bàners promocionals de les jornades que tindran lloc el 13, el 14 i el 15 d'abril.

El grup organitzador assegura que “alguna cosa es cou a la ciutat aparador” i ho demostrarà en unes jornades que comptaran amb concerts, àpats a preus populars i sobretot espais de confluència entre sectors i experiències a través de xerrades, tallers i assemblees. Les jornades donaran el tret de sortida dissabte 13 a les 13h amb un vermut popular i un dinar al CSA Can Vies (Jocs Florals, 42) i seguirà amb dues convocatòries més a les 16h a la Casa de la Solidaritat (Vistalegre, 15), on es farà un acte sobre “noves formes de producció cinematogràfica al marge del capitalisme”, i al CSO La Otra Carboneria (Comte Urgell, 30), on es celebrarà la festa d'aniversari de Kuarentena. La primera jornada acabarà amb un tarda de concerts de l'Exèrcit d'Alliberament Musical, Àrid i Ai Marai i amb un cabaret de teatre que tindrà lloc a tocar de la mitjanit.

Podeu consultar el cartell íntegre a http://revolucio3d.wordpress.com/, les jornades seguiran amb xerrades i tallers sobre temes diversos com el teatre, la repressió o la salut i amb espais de trobada entre moviments com l'estudiantil, l'okupa o el transfeminista i col·lectius tan diversos com Brot Bord, Calafou, Can Piella, Rereguarda en Moviment, la Universitat Lliure La Rimaia o l'Assemblea de Barri de Sants. En boca del grup promotor, una “explosió d'alternatives, solidaritat, suport mutu, acció i coordinació col·lectives al centre de Barcelona”.

Més informació, col·lectius participants, programa d'actes, espais, etc al blog http://revolucio3d.wordpress.com/

http://directa.cat/noticia/revolucio-tres-dimensions-al-centre-barcelona-aquest-cap-setmana

>>> Cartells en documents adjunts