CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Roca tancarà la producció a Ceràmiques del Foix

Dilluns, 16 setembre, 2013

El pròxim dia 20 de setembre es presentarà un ERO que afectarà a tota la plantilla (114 persones) de producció i logística de Ceràmiques del Foix, situada a Santa Margarida i els Monjos, segons va anunciar la Direcció de l'Empresa als representants dels treballadors.

Roca argumenta que les vendes de Ceràmiques del Foix han disminuït un 52% en els últims set anys i assegura que les mesures portades a terme fins a ara no han estat suficients per a detenir la deterioració de la competitivitat, augmentar les vendes i reduir el ritme d'acumulació d'estocs, afirma en el seu comunicat de premsa.

No obstant això, algunes de les brillants mesures preses per a pal·liar la dura situació que travessa el sector han estat incrementar els preus de venda i produir sense descans per a augmentar l'estoc deliberadament.

Encara que en aquest cas la producció de Ceràmiques del Foix es traslladarà a Ceràmiques Belcaire (Vall d'Uxó, Castelló) no podem negar que aquest és un pas més en la progressiva destrucció d'ocupació del Grup Roca a l'Estat espanyol i la deslocalització de la producció a altres països.

Secció Sindical CGT Ceràmiques del Foix