CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Roca tancarà la producció a Ceràmiques del Foix

Dilluns, 16 setembre, 2013
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

El pròxim dia 20 de setembre es presentarà un ERO que afectarà a tota la plantilla (114 persones) de producció i logística de Ceràmiques del Foix, situada a Santa Margarida i els Monjos, segons va anunciar la Direcció de l'Empresa als representants dels treballadors.

Roca argumenta que les vendes de Ceràmiques del Foix han disminuït un 52% en els últims set anys i assegura que les mesures portades a terme fins a ara no han estat suficients per a detenir la deterioració de la competitivitat, augmentar les vendes i reduir el ritme d'acumulació d'estocs, afirma en el seu comunicat de premsa.

No obstant això, algunes de les brillants mesures preses per a pal·liar la dura situació que travessa el sector han estat incrementar els preus de venda i produir sense descans per a augmentar l'estoc deliberadament.

Encara que en aquest cas la producció de Ceràmiques del Foix es traslladarà a Ceràmiques Belcaire (Vall d'Uxó, Castelló) no podem negar que aquest és un pas més en la progressiva destrucció d'ocupació del Grup Roca a l'Estat espanyol i la deslocalització de la producció a altres països.

Secció Sindical CGT Ceràmiques del Foix

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print