CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

S.O.S. Vaga de Fam de Som lo que Sembrem

Dissabte, 27 juny, 2009

El pròxim dijous 2 de Juliol, es realitzarà el Ple del Parlament que ha decidir el futur la ILP per una Catalunya Lliure de Transgènics. Fins al moment, els Grups Parlamentaris del PSC, CiU i PP mantenen les esmenes a la totalitat amb l’objectiu de tombar-la.

Entenem que això suposa un menyspreu intolerable cap a l’encàrrec que ha fet la societat catalana al seu Parlament mitjançant d’una Iniciativa Legislativa Popular que conta amb el suport de106.000 persones signants, 60 municipis i 4 comarques.

Per aquest motiu, la Comissió Promotora ens veiem obligats a fer una CRIDA A LA VAGA DE FAM fins que el Parlament accepti la creació d’una ponència que treballi la proposta de llei.

La Plataforma Som lo que Sembrem vam convocar una manifestació el diumenge 28 de juny, des de la Plaça de Catalunya de Barcelona fins al Parlament, a la que va asistir unes 3.000 persones, per denunciar el vet que han imposat CIU, PP i PSC a la proposta de llei per debatre al Parlament sobre els conreus i els aliments transgènics, en contra del procés participatiu en què més de 105.000 ciutadans i ciutadanes de tot Catalunya donaven suport a la Iniciativa Legislativa Popular per demanar la prohibició dels conreus transgènics d’ús agrícola, l’etiquetatge exhaustiu dels aliments reproduïts amb OGM, una moratòria al desenvolupament de transgènics i la investigació indenpendent dels seus efectes sanitaris i ambientals. CIU, PP i PSC actuen doncs units per aturar el procés de participació democràtica sobre conreus agrícoles amb manipulació genètica.

Finalitzada la manifestació, 6 membres de Som Lo Que Sembrem van iniciar una vaga de fam en una autocaravana al costat del Parlament, postura que volien mantenir fins al 2 de juliol, dia en que el Ple del Parlament que havia de decidir el futur la ILP per una Catalunya Lliure de Transgènics..

Us invitem a que us hi sumeu i a que participeu en la concentració permanent de suport iniciada el diumenge, 28 de Juny, just després de la manifestació ‘Democràcia, Salut i Bons Aliments’, davant del Parlament de Catalunya.

Bloc dels vaguistes de fam:
www.somloquesembrem.wordpress.com

CONCENTRACIÓ SOM LO QUE SEMBREM

Dia: Dijous 2 de Juliol

Lloc: Parlament de Catalunya

Hora: 9:00h

LA SALUT I L'ALIMENTACIÓ ÉS COSA DE TOTS!

TOTES LES ACCIONS DE RECOLZAMENT SÓN NECESSÀRIES!

Comissió Promotora de la ILP per una Catalunya Lliure de Transgènics

www.somloquesembrem.org

www.somloquesembrem.wordpres.com (MANIFEST DE LA SOCIETAT CIVIL EN SUPORT 'SOM LO QUE SEMBREM')

ilp@somloquesembrem.org

VIDEO DE LA MANIFESTACIÓ DEL 28 DE JUNY I EL DEBAT AL PARLAMENT DEL 2 DE JULIOL:
blip.tv/file/2315521