CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

S’acorda la subrogació de la tota la plantilla del Bicing de Barcelona

Dijous, 29 maig, 2008

Avui dijous 28 de maig s'ha signat l'acord de subrogació de tota la plantilla dels treballadors del Bicing que entrarà en vigor a data d'1 de juny.

A partir d'aquest dia tots els treballadors del Bicing pertanyeran a una mateixa empresa que serà l'encarregada de gestionar el servei del Bicing a Barcelona, el nom de la mateixa serà MOVEMENT BARCELONA 2005, S.L..


Des de CGT considerem que s'ha donat un pas per a trencar una situació de precarietat absoluta, baixos salaris i condicions lamentables. Els signants de l'acord hem estat CGT, UGT, Comitè d'Empresa, Delfin Group i MOVEMENT BARCELONA 2005, S.L.

La CGT considerem que és un primer pas perquè es desenvolupin unes relacions laborals basades en el respecte dels drets dels treballadors i en el compliment de la legislació vigent. En l'acord se signa la subrogació de tota la plantilla de Delfin Group a Movement, es garanteix la permanència de tota la plantilla de Moveiment, es recull l'acord que es va signar a la mediació en la Conselleria de Treball el 8 d'abril i que va suposar la desconvocatoria de la vaga que CGT havia convocat per al 10 d'abril.

El següent pas és la convocatòria d'eleccions sindicals en la nova empresa i la negociació d'un conveni d'empresa que reguli la situació laboral.

Des de CGT considerem que s'ha donat un pas per a trencar una situació de precarietat absoluta, baixos salaris, condicions lamentables, que en cap moment hauuria d'haver existit en un servei muntat des d'un ajuntament “progressista”. Des de CGT esperem que s'entri en una dinàmica de negociació i de consecució d'unes condicions dignes de treball i d'un servei públic i de qualitat com es mereix la ciutadania de Barcelona.

Federació Local CGT Barcelona

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció