CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

S’acumulen 160.000 revistes i impressos sense repartir a Correus per falta de contractació

Divendres, 11 juliol, 2014

S'ACUMULEN 160.000 REVISTES I IMPRESOS SENSE REPARTIR
A CORREUS PER FALTA DE CONTRACTACIÓ
 
Des de CGT Correus us informem que hi ha acumulats més de 160.000 objectes, revistes i impresos, en el CTA de Sant Cugat (Centre de Tractament Automatitzat). Els / les treballadors / es no donen l'abast perquè es puguin repartir, tot això perquè des de la direcció de Correus s'està portant una política de retallades de personal, que van des de no cobrir les places de les jubilacions, a no contractar ningú en el període de vacances, provocant en els / les treballadors / es que queden, la seva càrrega de treball es dupliqui.

Això succeeix en un moment en què la Societat Estatal de Correus i Telègrafs SA, un ens públic acaba de treure els seus resultats de l'any 2013 en què admet haver guanyat 65 milions d'euros, i que ha perdut gairebé 5.000 treballadors / es en el enguany respecte a l'anterior i gairebé 15.000 en els últims 5 anys. Amb una contractació pràcticament nul · la i precària quan n'hi ha. Només augmenta el nombre de directius / es i comandaments intermedis quan estan retallant brutalment la plantilla.

En l'època de crisi que vivim. Correus és una empresa pública amb beneficis que té una contractació precària i no dóna el servei a l'usuari que hauria de trobar la qualitat que segons la Llei l'obliga.

Correus és una empresa obligada per la Llei postal a garantir la prestació del servei públic universal i més ni pot ni deu tenir precarietat en la contractació ja que també redunda en la qualitat a l'usuari.

Barcelona, 11 de juliol del 2014

CGT CORREUS  

Més informació:

- WEB CGT CORREUS

Alberto Calvo. CGT-Correus. 679 014 604

Carlos Navarro. CGT-Premsa Barcelona. 649 83 94 90