CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

SÀHARA OCCIDENTAL O “ELS LLIMBS DELS MERCATS”

Dimarts, 13 març, 2007

Després de veure al Sr. president del Govern espanyol, amb vuit dels seus ministres a primers de març del 2007 rendint homenatge al rei del Marroc i cedint davant totes i cada una de les resolucions de nacions Unides, només Puc recordar-li al Sr. Zapatero que després d'una guerra de 15 anys, de múltiples negociacions i diàlegs entre les parts en el marc de les nacions Unides, l'única base de diàleg i negociació possible, està dins de la legalitat i el dret internacional, i de les reiterades Resolucions del seu Consell de Seguretat i la seva Assemblea general, en les que es reconeix el dret a l'autodeterminació i independència del Poble sahrauí.


És que ningú li ha explicat al president del govern que l'ONU ja ha dictat més de 50 resolucions sobre aquest assumpte, que només falta aplicar-les i que l'únic obstacle per a això és el govern del Marroc ?.. Que segons nacions Unides, El Marroc no té cap títol de sobirania sobre el Sàhara occidental ?.

Que l'única “legalitat” que té el regne alauita són els Acords de Madrid de 1975 pels que El Marroc i Mauritània es repartien el territori amb el beneplàcit del dictatorial govern franquista, passant del poble sahrauí i dels seus representants?.

On ha quedat el Zapatero que va retirar les tropes d'Iraq i va legalitzar els matrimonis entre persones del mateix sexe.?

Suposo que en els mateixos “llimbs” que ha d'estar l'anterior governant socialista; el president Sr. D. Felipe González , camarada “Isidoro” en la clandestinitat, aquell que a més es va deixar fotografiar un novembre de 1976 (abans de tocar el poder) als campaments de Tindouf, amb el puny tancat, i cridant allò de: “Hasta la victoria siempre” per a després deixar-los podrir-se, els 12 anys de mandat socialista, en l'Hamada Algeriana.

De la dreta espanyola i espanyolista res espere i per això cap decepció m’emporto, però d'aquesta esquerra progre i neolliberalista em dol els seus “llimbs”, els “llimbs dels mercats”.