CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Salt: Vine a brindar per celebrar que ha estat anul·lada la multa de 4.500 euros per manifestar-nos contra el feixisme!

Dijous, 25 juliol, 2013
Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print

Vine a brindar per celebrar que ha estat anul·lada la multa de 4.500 euros per manifestar-nos contra el feixisme!

Divendres 26 de juliol, a les 12 de la nit,
al 7è Can Panxut Festival, a la plaça del Teatre de Salt

Quasi dos anys després de la manifestació “Aturem el feixisme. Salt diu no al racisme“, en resposta a la convocatòria d'Anglada i la PxC per escampar odi racista pels nostres carrers, hem de celebrar que finalment ha estat anul·lada la multa de 4.500 euros que el Departament d'Interior va imposar a dues companyes.

Hem de celebrar que els jutjats han hagut de reconèixer que no s'aguanta l'estratègia del Departament d'interior d'imposar-nos multes astronòmiques per intentar dissuadir-nos de manifestar-nos. Les multes administratives que els mossos han posat darrerament a activistes que figuren als seus fitxers plolítics il·legals a Salt, Sabadell, Vic o l'Hospitalet han estat una via més, com les càrregues, les porres, les pilotes de goma, les detencions o la criminalització per fer-nos por. Ara aquesta via ha estat tancada i el Departament d'Interior ha quedat amb el cul a l'aire una vegada més. Prou repressió!

Hem de felicitar-nos les unes a les altres, totes les persones i organitzacions, de Salt, de Girona i d'arreu que han treballat en la Campanya pel dret a manifestar-nos. La multa ha estat anul·lada formalment als jutjats però això només ha estat possible pel treball de mobilització i lluita constant d'aquests dos darrers anys amb milers d'adhesions, mocions i manifestacions i també de diners recollits -que serviran en altres campanyes antirepressives. Gràcies a totes. La lluita és l'únic camí!

I hem de renovar el nostre compromís de lluita contra el feixisme i el racisme. Molt especialment en un moment com aquest, quan el capital ens intenta arrabassar tots els drets per seguir inflant la seva taxa de benefici a costa nostra, i en un lloc com Salt, on les polítiques quotidianes estan impregnades de xenofòbia i apartheid, és més important que mai que diguem ben clar que no ens deixem dividir per l'origen, els papers o el color de pell i que, ben al contrari, l'única possibilitat de guanyar és que colpegem totes juntes. Antifeixistes, sempre!

La repressió no ens atura!

Ni un pas enrere contra el feixisme i el racisme!

Grup Antirepressiu – Campanya pel dret a manifestar-nos

http://grupantirepressiu.org

http://www.casadelamusica.cat/ca/mirona/concerts/5467/CAN_PANXUT_FESTIVAL_2013

La Casa de la Música col·labora amb la 7a edició del Can Panxut Festival a la Plaça del Teatre de Salt
Serà el pròxim 26 de juliol a partir de les 19.30h. a la plaça del Teatre de Salt.
Amb les actuacions de:
-CIA CIRCOLATE
-TONI CAYENA
-LAZY JUO
-CAN PANXUT BAND
-DJ SAVI
 
Hi haurà servei de barra i entrepans a preus populars!

Organitza: Taller de Música de Salt
Col·labora: Casa de la Música de Salt · Girona, Ajuntament de Salt, Diables d' en Pere Botero, Associació de Veïns del Barri Vell, Casal Saltenc Independentista, El poble té les CLAUS

Grup Antirepressiu

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció