CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Sarkozy ataca a la CNT francesa. La Federació CNT PTT de Correus ha estat il·legalitzada

Dilluns, 15 octubre, 2007

Després de 20 anys d'existència, la Federació CNT PTT de Correus ha estat il·legalitzada. Això és la conseqüència de l'acord del 27 de gener de 2006, entre la Direcció de Correus i els sindicats CFDT, FO, CFTC, UNSA i CGC. Altres sindicats, com CGT i SUD, es van abstenir, fent-se còmplices en aquest entramat. L'irònic és que aquest acord va ser signat per a "facilitar i desenvolupar el diàleg social".

Aquest acord deixa a les seccions sindicals CNT d'aquest sector en la clandestinitat. Després d'això, Correus no va vacil·lar a sancionar amb un acomiadament de 15 dies a un company parisenc per distribuir octavetes de CNT en el seu centre. Un altre company passarà aviat per un consell disciplinari i podria ser acomiadat definitivament. Altres militants també estan actualment amenaçats.

El secretariat internacional de la CNT-França fa una crida a la solidaritat internacional per al 23 d'Octubre 2007, dia de les eleccions sindicals a Correus.

La CNT francesa és una organització sindicalista revolucionària i anarcosindicalista, amb més de mig segle d'existència, que conta actualment amb més de 5.000 treballadors afiliats. Aquest atac del govern de Nicolas Sarkozy contra la CNT és el començament de l'escalada contra els drets i les conquestes socials de la classe obrera francesa.

Contactes i missatges de solidaritat:
international@cnt-f.org

http://www.cnt-f.org/

Salut!

Secretari Relacions Internacionals CNT-França