CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

SAS-ABRERA HA DE PRESENTAR UN NOU PLA D’ACOMPANYAMENT

Divendres, 23 març, 2007

Celebrada la tercera reunió entre la direcció i el comitè d'empresa aquest matí. El Comitè segueix oposant-se a l'ERO presentat per SAS i s'està demostrant dia a dia que no hi ha motius per al mateix. L'empresa ha informat que presentarà un nou pla d'acompanyament en la pròxima reunió, que tindrà lloc el dimecres 28 de març a les 10 hores en el CMAC, Carrer Albareda 2-4 de Barcelona.

Com ve fent des que s'iniciés el període de consultes, el comitè d'empresa ha deixat clar que l'ERO presentat per SAS no és vàlid, no sols pel seu contingut, sinó perquè amb la seva presentació han volgut donar forma legal a un tancament que des del principi ha sigut totalment salvatge i irregular.

La direcció de SAS ha continuat reiterant que entre SEAT i SAS, dos grans multinacionals, no hi ha cap contracte signat, que la relació entre ambdues parts per a la fabricació del tauler de control és un acord verbal.

Per tant, dimecres que ve 21 a les 10 hores es realitzarà la quarta reunió, en la que SAS ha informat que presentarà una cosa nova. Coincidint amb la reunió, els treballadors realitzaran, com han vingut fent, una nova concentració en protesta pel tancament de l'empresa.

Des de la CGT, valorem positivament la petició feta pel Comitè Intercentres de SEAT en la reunió mantinguda ahir dijous, en la que es proposa a la direcció que recol·loqui en la pròpia SEAT als 210 treballadors i treballadores de SAS.

Els treballadors de SAS sabem fer taulers de control, hem sigut felicitats per la pròpia SEAT per la qualitat del nostre treball. Integrant-nos en la plantilla de SEAT es reduirien els costos de trasllat del producte fabricat.

Per a la CGT,  SEAT ha de ser part de la solució i la Generalitat ha d'intercedir davant la direcció de l'empresa perquè garanteixi l'ocupació. No pot haver-hi cotxes sense taulers de control.