CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

SAS NO DÓNA TREBALL ALS SEUS TREBALLADORS, INCOMPLINT EL REQUERIMENT D’INSPECCIÓ

Dilluns, 12 març, 2007

Aquest matí els treballadors de SAS han acudit al seu lloc de treball, però l'empresa, incomplint el requeriment d'Inspecció no els ha donat feina.

Com no s'ha arribat a cap acord, el subministrament de cablejat a SEAT ha estat tallat fins a les 11 del matí, moment en què els treballadors de SAS han sigut desallotjats de la zona, per intentar fer complir el requeriment de l'autoritat laboral, per un important nombre d'antiavalots de la guàrdia civil.

A causa d'això, SEAT ha hagut de paralitzar la seva producció des de les 9.30 durant 3 hores en el torn de matí, en els models Ibiza, Córdoba, Toledo i Altea. D'altra banda, per problemes de fabricació de Peguform (empresa situada al taller annex al taller 8 de SEAT i a la que se li ha donat el treball que fins al passat dia 2 feien els treballadors de SAS, les aturades en aquests models durant el torn de tarda es continuen succeint.

Cal afegir que el comitè d'empresa ha sigut citat per a demà dimarts a les 16 hores en el CMAC (C/ Albareda esq. Carrera), lloc on l'empresa presentarà l'ERO, tant al comitè com a l'Administració. Coincidint amb aquesta reunió, els treballadors realitzaran una concentració.

ELS TREBALLADORS CONTINUEN AMB EL TANCAMENT

12 de Març de 2007

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció