CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Saturnino Mercader: “Una vegada més la plantilla de TMB torna a ser objectiu de les plomes millor pagades del nostre arc periodístic”

Dimarts, 23 octubre, 2012
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Una vegada més la plantilla de TMB torna a ser objectiu de les plomes millor pagades del nostre arc periodístic.

A Autobusos ja sabem de com funciona la reacció periodística: Extensa nota de premsa de la Direcció de TMB, declaracions de l'alcalde, nota de protesta de la Cambra de Comerç ... i al dia següent ens convertim en el punt de mira dels nombrosos periodistes que malauradament no acostumen a confrontar la informació que els fan arribar.

El que ens sorprèn ara és que sigui, ni més ni menys, l'editorial de La Vanguardia la que es presti a aquest joc tant brut..... criminalitzar tota una plantilla de treballadors/es que hem decidit mobilitzar perquè se´ns pagui el que tenim pactat .

L'editorialista de La Vanguardia ens acusa de prendre com a ostatges a la ciutadania i ho soluciona demanant una llei de vaga i més mà dura de l'Autoritat laboral.

Sense Dubte la Direcció de TMB i El senyor alcalde estaran molt Contents amb aquest treball editorial ,que encara que estigui ple d'errades sobre les dades que aporta, ja va bé per la fi que persegueixen: posar a l'Opinió Pública contra els 7,000 Treballadors/es de TMB.

Jo em sento orgullós de treballar a TMB, del Servei que donem i de tenir com a companys/es una plantilla lluitadora que no es conforma amb seguir el guió que des de determinats mitjans de premsa se'ns vol imposar. La crisi de la que es parla tant a La Vanguardia no l'hem creat la classe Treballadora i per tant no és a nosaltres als qui se´ns ha d´imposar més sacrificis.

Senyors de La Vanguardia TMB encara li deu a la plantilla els endarreriments de l'any 2011, senyors de La Vanguardia la Plantilla de metro i autobusos tindrà el seu sou congelat durant tres anys i Ara a més ens trauran 1.400 € del nostre sou anual.

Crec que tenim més que motius per a mobilitzar-nos i tinc l´esperança, que més aviat que tard, que la ciutadania de la nostra estimada Barcelona, ​​digui d´una vegada prou i desperti d´aquest somni soporífer, en el que ens volen mantenir.

Saturnino Mercader

Conductor de TMB afiliat a CGT

* Article d'opinió sobre l'editorial de La Vanguardia del 23 d'octubre 2012

Més informació:

Saturnino Mercader CGT: 676 705 062

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció