CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Saturnino Mercader: “Una vegada més la plantilla de TMB torna a ser objectiu de les plomes millor pagades del nostre arc periodístic”

Dimarts, 23 octubre, 2012

Una vegada més la plantilla de TMB torna a ser objectiu de les plomes millor pagades del nostre arc periodístic.

A Autobusos ja sabem de com funciona la reacció periodística: Extensa nota de premsa de la Direcció de TMB, declaracions de l'alcalde, nota de protesta de la Cambra de Comerç ... i al dia següent ens convertim en el punt de mira dels nombrosos periodistes que malauradament no acostumen a confrontar la informació que els fan arribar.

El que ens sorprèn ara és que sigui, ni més ni menys, l'editorial de La Vanguardia la que es presti a aquest joc tant brut..... criminalitzar tota una plantilla de treballadors/es que hem decidit mobilitzar perquè se´ns pagui el que tenim pactat .

L'editorialista de La Vanguardia ens acusa de prendre com a ostatges a la ciutadania i ho soluciona demanant una llei de vaga i més mà dura de l'Autoritat laboral.

Sense Dubte la Direcció de TMB i El senyor alcalde estaran molt Contents amb aquest treball editorial ,que encara que estigui ple d'errades sobre les dades que aporta, ja va bé per la fi que persegueixen: posar a l'Opinió Pública contra els 7,000 Treballadors/es de TMB.

Jo em sento orgullós de treballar a TMB, del Servei que donem i de tenir com a companys/es una plantilla lluitadora que no es conforma amb seguir el guió que des de determinats mitjans de premsa se'ns vol imposar. La crisi de la que es parla tant a La Vanguardia no l'hem creat la classe Treballadora i per tant no és a nosaltres als qui se´ns ha d´imposar més sacrificis.

Senyors de La Vanguardia TMB encara li deu a la plantilla els endarreriments de l'any 2011, senyors de La Vanguardia la Plantilla de metro i autobusos tindrà el seu sou congelat durant tres anys i Ara a més ens trauran 1.400 € del nostre sou anual.

Crec que tenim més que motius per a mobilitzar-nos i tinc l´esperança, que més aviat que tard, que la ciutadania de la nostra estimada Barcelona, ​​digui d´una vegada prou i desperti d´aquest somni soporífer, en el que ens volen mantenir.

Saturnino Mercader

Conductor de TMB afiliat a CGT

* Article d'opinió sobre l'editorial de La Vanguardia del 23 d'octubre 2012

Més informació:

Saturnino Mercader CGT: 676 705 062