CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

SEAT: CCOO i UGT accepten la ultraflexibilitat amb torns extres en dissabtes

Divendres, 21 desembre, 2012

Després de la reunió del calendari d'aquest dijous, l'empresa ens ha convocat amb urgència per "demanar-nos" que aquest dissabte (l'últim de l'any, ja en vacances) vinguin a treballar en la línia del model León nou.
 

La setmana passada ho van fer també. No vam signar perquè l'empresa no justificava sobradament que això fos una necessitat sobrevinguda sinó que les accions de l'empresa en matèria organitzativa i la compra d'instal·lacions cada vegada més barates estaven portant a més avaries de les normals. UGT i CCOO van signar com sempre.
 

Aquesta setmana han descarnat encara més les conseqüències de la ultra-flexibilitat que l'empresa té per conveni i per la col·laboració dels sempre-signants.
 

La línia 2, en realitat treballa només a dos torns de dilluns a divendres. Hem plantejat que posin en funcionament el torn de nit en xapisteria que és on estan "perdent" carrosseries per avaries i així no faltaran cotxes per acabar en la línia de muntatge final que també treballa només matí i tarda.

L'empresa ha començat a donar arguments inintel·ligibles que al final, algú, ha acabat per tancar dient que és un tema econòmic.
 

La veritat és que simplement posant 20 persones a la línia 2 a la nit i 50 persones més a la resta de xapisteria es podrien fer les corrocerías en torn nit durant la setmana i no farien falta cap dissabte.
 

Però el tema és que tot això s'ha de lligar a l'informe anterior, l'empresa segueix fomentant els dissabtes i diumenge extres (en el conveni actual els deu primers són pagades com a hores extres) per poder aplicar sense problemes el seu objectiu de setmana de 6 dies i el matalàs de flexibilitat del torn buit.
 

Aquest serà el nucli del full informatiu, assemblees i campanya, que hem de fer contra la destrucció d'ocupació que tot això significa.

SEAT: CCOO i UGT accepten la ultraflexibilitat amb torns extres en dissabtes:

 
Més informació:
 

Diego Jesús Rejón Bayo

Secretari general FESIM-CGT

685.822.876 / 93 773 14 78

E-MAIL: diego.rejon@seat.es

TWITTER: @diegorejonbayo

- SECCIÓ SINDICAL CGT SEAT

- YOUTUBE CGT SEAT

- FACEBOOK CGT SEAT MARTORELL

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció