CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Seat: Encara falta un company per reingresar

Diumenge, 13 juliol, 2008

Durant les últimes setmanes s'han produït alguns avanços en el procés de reincorporació al treball dels acomiadats de SEAT. El company José Mª Requena, un dels tres vaguistes de fam ja va signar el contracte i reingrés a treballar. El company David Galindo signa el contracte aquesta setmana. Un altre company vaguista de fam, Diosdado Toledano, es reincorporarà pròximament al seu lloc de treball en SEAT després de la recent desestimació pel tribunal Suprem del recurs presentat per l'Empresa.

Falta poc més de dues setmanes per a les vacances d'estiu i encara falta un company per signar el contracte i reingresar en SEAT, i altres onze companys/es pendents de conèixer el resultat dels recursos presentats per la direcció de SEAT, encara que som optimistes sobre el seu desenllaç després de veure com un després d'un altre tots els recursos presentats per l'Empresa han estat desestimats.

Que espera la direcció de SEAT per a finalitzar aquest llarg conflicte, mitjançant la reincorporació d'un company que havent estat declarat apte en la revisió mèdica encara està pendent de la signatura del contracte, i cridant a prestar treball efectiu als onze companys/es pendents del recurs, entre els quals es troba el tercer vagista de fam, el company Wenceslao Calero?

Per descomptat, per al conjunt dels acomiadats/des i les seves famílies i per a la plantilla solidària de SEAT completar abans del mes d'Agost el reingrés de tots els acomiadats seria una magnífica notícia.

En qualsevol cas, l'Assemblea d'acomiadats/des seguirà vigilant fins que es normalitzi la situació laboral dels acomiadats que han reingresat i es consolidin els seus contractes com indefinits.

Barcelona, 10 de Juliol de 2008

Assemblea d'acomiadats/des de SEAT

Attached documents