CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

[SEAT] Ingressat al Vall D’Hebron el company vaguista de fam Wenceslao Calero després de sofrir una pèrdua de coneixement

Divendres, 15 febrer, 2008

ES CONVOCA ACTE DE SOLIDARITAT

COMPANYS EN VAGA DE FAM SEAT.

A LES COTXERES DE SANTS SALA DE PROJECCIONS

EL DIVENDRES 15/2/08 A LES 18.30H

NO FALTIS ALLÀ ENTRE TOTS DECIDIREM LES ACCIONS A SEGUIR.

La situació dels companys en vaga de fam, després de 11 dies, es torna crítica. Des de fora hem de potenciar la seva lluita amb actes paral·lels que donin a conèixer la seva situació i l'actuació de l'empresa SEAT i VW i de les organitzacions signants dels acomiadaments, CC.OO. i UGT.

En aquesta assemblea del Comitè de Solidaritat pretenem acordar les accions a realitzar entre tots i demostrar als companys vaguistes de fam que no estan sols.

Barcelona ha d'aixecar-se en suport d'aquests lluitadors, exemple per a tots els treballadors.

Després de 11 dies de vaga de fam, avui, 14 de febrer, Wenceslao Calero, membre de l'Assemblea d'acomiadats de SEAT, ha sofert una pèrdua de coneixement com a conseqüència d'un sever descens de la tensió arterial, prèviament s'havia sentit indisposat en la autocaravana durant la manifestació de docents i estudiantes contra el projecte de llei educativa. L'equip mèdic que fa el seguiment dels vaguistes de fam ha indicat la necessitat de traslladar-lo a un centre hospitalari per a rebre el tractament adequat i recuperar-se de l'afectació metabólica que presenta després de gairebé dues setmanes d'abstinència alimentaria.

Ja en el comunicat mèdic d'ahir, 13 de febrer, els facultatius informaven sobre els símptomes de astenia, debilitat muscular, hipotensión arterial, pèrdua de pes −entre 8 i 10 quilograms−, estrès digestiu i afectació metabólica, que presentaven els tres companys de SEAT en vaga de fam, Wenceslao Calero, Josép Mª Requena i Diosdado Toledano.

Però els esdeveniments del dia d'avui en el qual el company Wenceslao Calero ha participat en la manifestació de docents i estudiantes contra el projecte de llei educativa, li ha suposat un desgast extra a les seves forces ja minvades i l'empitjorament de les seves constants.

En el moment de redactar aquest comunicat, el company Wencelao Calero ha estat ingressat en el servei d'urgències de l'Hospital Vall’d Hebrón de Barcelona.