CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Segon aniversari de l’Ateneu Llibertari de Tarragona, activitats el 26 de març

Dilluns, 21 març, 2011

cartell 2n aniversari

Aquest mes de març l'Ateneu Llibertari Alomà està d'aniversari, fa dos anys va obrir a la ciutat de Tarragona un espai de trobada i transformació social amb l'objectiu de crear alternatives des de la base i caminar cap a un nou món més just, més lliure des de l'autoorganització. L'Ateneu no ha parat quiet en aquest temps i ha esdevingut un espai obert, llibertari i educatiu on poder fer xerrades, tallers, cinefòrums, trobades, assemblees i un llarg etcètera que ha fet créixer el moviment a la ciutat. I no sols això, també s'ha mobilitzat contra la precarietat laboral, les retallades socials i ha denunciat a peu de carrer tot tipus d'injustícies, destapant la hipocresia dels qui diuen representar-nos. El seu local, situat als baixos del Carrer Misser Sitges 9 (Part Alta, Tarragona), dona cabuda a diversos projectes com la biblioteca llibertaria, la cooperativa agroecològica El Gínjol, els sopadors vegetarians, entre altres.

A principis de 2008 van començar a ajuntar-se un grup heterogeni de persones, algunes havien passat pel Casal Popular Sageta de Foc, altres pel CSOA La Colomera, altres s'han conegut pel camí. De les diferències que han confluït al local han sortit moltes activitats diverses; al voltant de l’educació, de l’antimilitarisme, de la immigració, de l’aposta política pel decreixement, al voltant de la lluita contra els aliments modificats genèticament i d’altres. Creant així un projecte col·lectiu, obert i sobretot viu i en constant transformació per tothom que vulgui col·laborar.

Després de dos anys de lluita, de debat, de participació i d'organització, l'Ateneu Alomà vol compartir amb totdon el segon aniversari de l'entitat llibertaria, que tindrà lloc el proper dissabte 26 de març, i començara a les 12 del migdia a la Plaça de Natzaret, a tocar de l'Ateneu. Amb els ulls posats en el proper any i en l'altre, en seguir construint, en seguir autoorganitzant-se per crear un present més lliure, ens convida a participar dels següents actes:

Durant tot el dia, es podrà gaudir de l' exposició "2 anys d'Ateneu Llibertari"

12h (Pç. Natzaret) Vermut Musical:
Xirigotes: Par tio Político, i Música jamaicana: Black Flag Root Selecter.

14:30h Dinar popular a 3 euros pro-biblioteca La Bullanga.

17:30h Presentació del Projecte: Biblioteca Llibertària La Bullanga, + taula rodona: "Biblioteques i moviment llibertari", amb: Centre d'estudis llibertaris Josep Ester i Borràs (Berga), Biblioteca popular espontània La Rimaia (BCN), Biblioteca llibertària Mateo Morral (Sants)....

21h (a la Colla de Xiquets de Tarragona, C/ Santa Anna)
Sopador popular

23h Desconcert hc/punk: GLASS KNIFE (Bcn), AMENAÇA (Bcn), ESPERMATOZOMBIES (Valls), i després musica amb DJ. DAVID JETA (Tgn)

Ateneu Llibertari Alomà, Tarragona

http://ateneutgn.ourproject.org/

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció