CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Segon dia de Vaga de Fam dels Conductors de TMB

Dissabte, 29 desembre, 2007

Per segon dia, els conductors de TMB en vaga de fam, han arribat a les 10 del matí a la Plaça Sant Jaume, des d'un local sindical proper on havien passat la nit i han romàs fins a les 8 de la nit, manifestant (s'han repartit fulles informatives, s'han exposats pancartes i cartells, i sobretot la seva presència) davant dels ciutadans/es la voluntat dels treballadors/es de trobar una sortida al conflicte (dos dies de descans setmanal) que els enfronta amb l'Ajuntament i la direcció de TMB. que faci possible la desconvocatòria de la vaga pels dies 2, 3 i 4 de gener.

Els quatre conductors han adoptat està mesura tan dràstica, que posa en perill la seva pròpia salut, perquè no volen que per l'actual entossudiment de l'Ajuntament torni a afectar als usuaris/es.

Segon dia de Vaga de Fam dels Conductors de TMB
Segon dia de Vaga de Fam dels Conductors de TMB
Durant la permanència en la plaça (molt humida i freda) els treballadors/es en vaga de fam han rebut el suport i comprensió d'un molts ciutadans/es que s'han preocupat pel seu estat de salut, que han manifestat la seva incomprensió amb la intransigència de l'alcalde Hereu de no reconèixer-los el dret a dos dies de festa setmanal, han sol·licitat el poder signar a favor de les reivindicacions dels conductors...

Alguns veïns/es de Barcelona mostrant la seva solidaritat amb la lluita d'aquests treballadors/es els han portat: aigua, sucs begudes isotèrmiques, brou vegetal, veles petites (que a la nit han encès al voltant de les pancartes exposades)

A les 8 de la nit han marxat de nou al local sindical on pernoctaran, per a matí de nou a les 10 hores tornar amb la seva protesta a la Plaza Sant Jaume on esperen la solidaritat i suport de centenars de ciutadans/es anònims a uns treballadors/as en vaga de fam que l'única cosa que volen és un sistema de descansos més just.

[([*Els solidaris amb la lluita dels conductors de TBM fem una crida que els veïns i veïnes de Barcelona a anar a la Plaça Sant Jaume a donar suport als treballadors/és en vaga de fam i portar-los: aigua, sucs i veles.*])]