CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Segon dia de vaga indefinida a Hewlett Packard, amb seguiment massiu i determinació creixent

Dimarts, 4 juny, 2013

Piquet a l'entrada d'HP Sant Cugat del Vallès

El segon dia de Vaga indefinida a HP es desenvolupa amb una nova demostració de força i suport majoritari de la plantilla en tots els centres de treball, amb xifres de seguiment del 75% al 95%.

S'incorporen nous centres com el de Sevilla (15 de 16 treballadors en vaga) o Santander. La presència en mitjans de masses, TV, ràdio, premsa i xarxes socials és de primer nivell. Molta gent ens està mirant i donant suport.

Avui hi ha hagut cues quilomètriquess a la carretera B-30 de Sant Cugat del Vallès, 300 treballadors en una impressionant concentració i manifestació espontània posterior.

A Saragossa, 50 persones en la concentració del matí i una nova assemblea avui a les 19:00h per a decidir noves accions. A Madrid els treballadors han “visitat”, a més, una fira amb presència de HP. A León i Oviedo es mantenen els seguiments en la vaga entorn del 90% o 95%. Realitzada concentració a Oviedo amb nombrosa presència de TV i Ràdio.

La supèrbia i tancament en banda dels responsables de Recursos Humans és la causa d'una gestió de la situació de la pitjor forma possible. Coneixem les queixes i pressions que estan realitzant diversos clients, tots notem la determinació existent. Pretenen gestionar una empresa amb una plantilla cremada i profundament descontenta?

Anem a parar aquesta agressiva iniciativa sense justificació. Hem arribat molt lluny, no és moment d'afluixar un gram sinó el contrari: pujar l'aposta. L'empresa ja sap on ha d'enviar l'estúpida idea d'un article 41, ens toca tirar-li una mà perquè ho acabi d'entendre perquè a alguns se'ls està deixant jugar amb foc per a sortir-se amb la seva i es poden cremar.

Demà dimecres 5 de juny, seguim en Vaga i anirem a visitar als clients de HP.

- En tots els centres de treball, concentració de treballadors des de les 8:00h (els delegats i delegades abans).

- A Sant Cugat del Vallès. L'assemblea de treballadors ha decidit el següent:
Dimecres: Concentració a les 8:00h (abans qui pugui) i a les 12:00h concentració davant la seu de la Caixa a Av. Diagonal per a acabar en el RACC després.
Dijous: Concentració a les 8:00h i a les 12:00h en la seu de Gas Natural per a anar després a la Plaça Sant Jaume.

Volem finalitzar fent un esment al email manipulador que els diferents gerents estan enviant als seus equips segons ordre de dalt. Es tracta d'una maniobra per a simular enteniments inexistents i reduir la pressió de la Vaga. No els facis cas i segueix del costat dels teus companys i no del dels directius.

SEGUIM EN VAGA, CADA VEGADA MÉS DECIDITS. DIMECRES, ANEM A VISITAR ELS CLIENTS.

http://huelgahp.wordpress.com/2013/06/04/segundo-dia-de-huelga-indefinida-determinacion-creciente/

>>> Seguiment minut a minut de la vaga d'HP amb actualització constant al web:
http://www.cgtinformatica.org/content/seguimiento-minuto-minuto-de-la-huelga-en-hp