CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Segona reunió el 21 de juliol de l’Assemblea de treballadors en atur de Sabadell

Dimecres, 22 juliol, 2009
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

jpg_parados.jpg

Unes 45 persones en atur es van reunir ahir 21 de juliol a les 18h en el Centre Cívic Rogelio Soto (Plaça Picaso de Campoamor), per a acabar de constituir l'Assemblea de treballadors en atur de Sabadell. Es va acordar confeccionar un calendari d'assemblees per als mesos de setembre i octubre, realitzar aquestes assemblees en els districtes de la ciutat on encara no s'han realitzat; confeccionar una proposta de taula reivindicativa de la assemblea de Sabadell a partir de les aportacions de les assemblees de Badia, Barcelona, i les pròpies que van sorgir ahir entre els/les assistents a l'assemblea i engegar el blog de l'assemblea: paradossabadell.wordpress.com

La pròxima assemblea es realitzarà dimarts que ve 28 de juliol a les 18h, en el Centre Cívic Rogelio Soto, amb la intenció d'una setmana abans de fer una bona campanya de propaganda i aconseguir que més aturats i aturades de la ciutat se sumin a la iniciativa.

PER L'OCUPACIÓ DIGNA, AQUÍ I ARA!!

Som un grup de treballadors i treballadores que estem en l'atur i hem dit PROU! Perquè estem farts!! Estem farts que se'ns tracti com simple mercaderia. Farts de perdre dies i dies buscant treball i no trobar-lo en cap lloc. Estem farts que mentre els polítics, els empresaris, sindicalistes professionals i tota la xusma que ha provocat aquesta situació es riguin en la cara dient “el pitjor de la crisi ha passat”.

Així que hem decidit organitzar-nos. I us convidem a que ho feu amb nosaltres, perquè ningú farà res per nosaltres i ja va sent hora que callem la boca a aquests impresentables i exigim el que és just i ens pertany!

PERQUÈ NO DEMANEM RES QUE NO SIGUI NOSTRE! VOLEM TREBALL DIGNE I HO VOLEM ARA!!

Per tot això us animem a venir dimarts que ve 28 de juliol al Centre Cívic Rogelio Soto (Plaça Picaso), a la Xerrada-col·loqui, parlarem de la situació que estem passant, de les coses que podem fer, i aportar idees perquè la ciutadania de Sabadell sàpiga que, encara que no tinguem treball, EXISTIM!!

Entre nosaltres, els desocupats i desocupades, farem pressió per a aconseguir allò que és nostre: TREBALL.

Assemblea d'Aturats de Sabadell

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció