CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Segona reunió el 21 de juliol de l’Assemblea de treballadors en atur de Sabadell

Dimecres, 22 juliol, 2009

jpg_parados.jpg

Unes 45 persones en atur es van reunir ahir 21 de juliol a les 18h en el Centre Cívic Rogelio Soto (Plaça Picaso de Campoamor), per a acabar de constituir l'Assemblea de treballadors en atur de Sabadell. Es va acordar confeccionar un calendari d'assemblees per als mesos de setembre i octubre, realitzar aquestes assemblees en els districtes de la ciutat on encara no s'han realitzat; confeccionar una proposta de taula reivindicativa de la assemblea de Sabadell a partir de les aportacions de les assemblees de Badia, Barcelona, i les pròpies que van sorgir ahir entre els/les assistents a l'assemblea i engegar el blog de l'assemblea: paradossabadell.wordpress.com

La pròxima assemblea es realitzarà dimarts que ve 28 de juliol a les 18h, en el Centre Cívic Rogelio Soto, amb la intenció d'una setmana abans de fer una bona campanya de propaganda i aconseguir que més aturats i aturades de la ciutat se sumin a la iniciativa.

PER L'OCUPACIÓ DIGNA, AQUÍ I ARA!!

Som un grup de treballadors i treballadores que estem en l'atur i hem dit PROU! Perquè estem farts!! Estem farts que se'ns tracti com simple mercaderia. Farts de perdre dies i dies buscant treball i no trobar-lo en cap lloc. Estem farts que mentre els polítics, els empresaris, sindicalistes professionals i tota la xusma que ha provocat aquesta situació es riguin en la cara dient “el pitjor de la crisi ha passat”.

Així que hem decidit organitzar-nos. I us convidem a que ho feu amb nosaltres, perquè ningú farà res per nosaltres i ja va sent hora que callem la boca a aquests impresentables i exigim el que és just i ens pertany!

PERQUÈ NO DEMANEM RES QUE NO SIGUI NOSTRE! VOLEM TREBALL DIGNE I HO VOLEM ARA!!

Per tot això us animem a venir dimarts que ve 28 de juliol al Centre Cívic Rogelio Soto (Plaça Picaso), a la Xerrada-col·loqui, parlarem de la situació que estem passant, de les coses que podem fer, i aportar idees perquè la ciutadania de Sabadell sàpiga que, encara que no tinguem treball, EXISTIM!!

Entre nosaltres, els desocupats i desocupades, farem pressió per a aconseguir allò que és nostre: TREBALL.

Assemblea d'Aturats de Sabadell