CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Segueix la vaga dels treballadors de l’INSS i la Tresoreria de la Seguretat Social

Dimarts, 17 juny, 2008
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print

Coincidint amb la reunió de la taula sectorial de la Seguretat Social, els treballadors del INSS i la Tresoreria de la seguretat social de Barcelona convocats per CGT-CAT aniran a la vaga de 12 a 14h.


A partir de les 12h.30h es manifestaran des de Jaume I (plaça de l'Angel, Via Laietana) fins a la seu de la Delegació del Govern.

Durant el recorregut es farà una sonora xiulada en la porta dels sindicats CCOO i UGT que juntament amb CSIF es reuneixen i acorden amb l'Administració sense tenir en compte als treballadors.

Aquestes són les nostres reivindicacions:

Per una RPT més justa per a tota la Seguretat Social

Reivindicar una relació de llocs de treball global que inclogui a tots els organismes i llocs de les Entitats Gestores i Serveis Comuns de la Seguretat Social, i que estigui basada en criteris objectius, on es defineixin les funcions de cada lloc i es respongui al principi de "igual treball, igual salari". Relació de llocs de treball que ha de complir la legalitat i reconèixer, econòmicament, les especificitats de cada lloc en el complement específic, no marcant una nova diferència fictícia i discriminatòria en el nivell de complement de destinació que atempta contra els principis d'igualtat, mèrit i capacitat.

Mínim nivell 17 per a tothom

Establiment de NCD 17 com nivell mínim per al subgrup C2, pujades del nivell mínim dels altres subgrups, pujada de nivell dels actuals Caps de Negociat, Secció i Àrea. Perquè l'Administració d'auxiliars que hi havia en 1988 ha passat a ser una Administració de gestors, es necessita més promoció interna i més funcionaris dels subgrups A1 i A2.

Pujada del complement específic per a la xarxa local

És necessari retribuir adequadament l'esforç dels companys i companyes que atenen al públic durant tota la jornada, ja que les mesures adoptades recentment són del tot insuficients, així com augmentar les plantilles per a oferir un millor servei a la ciutadania.

Clàusula re revisió salarial per llei

Que s'habilitin els fons necessaris per a pal·liar la pèrdua de poder adquisitiu que sofrim l'any passat, així com la més que previsible del present, i s'institueixi en l'any 2009 la clàusula de revisió salarial per llei, tal com la tenen els pensionistes i la majoria dels convenis col·lectius.

Jubilació anticipada i parcial

Dret a la jubilació anticipada voluntària als 60 anys amb 30 anys de cotització, 35 per al 100% i jubilació parcial.

Més informació:

www.cgtbarcelona.org/sapb/

<\/span>
Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en print
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció