CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Segueix la vaga dels treballadors de l’INSS i la Tresoreria de la Seguretat Social

Dimarts, 17 juny, 2008

Coincidint amb la reunió de la taula sectorial de la Seguretat Social, els treballadors del INSS i la Tresoreria de la seguretat social de Barcelona convocats per CGT-CAT aniran a la vaga de 12 a 14h.


A partir de les 12h.30h es manifestaran des de Jaume I (plaça de l'Angel, Via Laietana) fins a la seu de la Delegació del Govern.

Durant el recorregut es farà una sonora xiulada en la porta dels sindicats CCOO i UGT que juntament amb CSIF es reuneixen i acorden amb l'Administració sense tenir en compte als treballadors.

Aquestes són les nostres reivindicacions:

Per una RPT més justa per a tota la Seguretat Social

Reivindicar una relació de llocs de treball global que inclogui a tots els organismes i llocs de les Entitats Gestores i Serveis Comuns de la Seguretat Social, i que estigui basada en criteris objectius, on es defineixin les funcions de cada lloc i es respongui al principi de "igual treball, igual salari". Relació de llocs de treball que ha de complir la legalitat i reconèixer, econòmicament, les especificitats de cada lloc en el complement específic, no marcant una nova diferència fictícia i discriminatòria en el nivell de complement de destinació que atempta contra els principis d'igualtat, mèrit i capacitat.

Mínim nivell 17 per a tothom

Establiment de NCD 17 com nivell mínim per al subgrup C2, pujades del nivell mínim dels altres subgrups, pujada de nivell dels actuals Caps de Negociat, Secció i Àrea. Perquè l'Administració d'auxiliars que hi havia en 1988 ha passat a ser una Administració de gestors, es necessita més promoció interna i més funcionaris dels subgrups A1 i A2.

Pujada del complement específic per a la xarxa local

És necessari retribuir adequadament l'esforç dels companys i companyes que atenen al públic durant tota la jornada, ja que les mesures adoptades recentment són del tot insuficients, així com augmentar les plantilles per a oferir un millor servei a la ciutadania.

Clàusula re revisió salarial per llei

Que s'habilitin els fons necessaris per a pal·liar la pèrdua de poder adquisitiu que sofrim l'any passat, així com la més que previsible del present, i s'institueixi en l'any 2009 la clàusula de revisió salarial per llei, tal com la tenen els pensionistes i la majoria dels convenis col·lectius.

Jubilació anticipada i parcial

Dret a la jubilació anticipada voluntària als 60 anys amb 30 anys de cotització, 35 per al 100% i jubilació parcial.

Més informació:

www.cgtbarcelona.org/sapb/