CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Seguim, #9FVagaEnsenyament i el 26 de gener concentració a Barcelona

Dimarts, 24 gener, 2017

Revertim les Retallades i comencem a guanyar!

Benvolgudes companyes i companys,

Fa uns dies vam difondre la nostra Valoració de la vaga del 18G i perspectives de continuïtat: cap al 9F. (llegir a http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article12278)

Tal i com expliquem al document, l'Assemblea docents del 18G va acordar convocar també a la vaga del proper 9 de febrer ratificant aquesta decisió, tenint en compte les novetats i canvis que puguin succeir aquests dies, en una altra Assemblea Oberta als i a les treballadores de l'educació pública que tindrà lloc el dia 1 de febrer a les 18:00 hores a la seu de CGT (Via Laietana, 18, 9è pis, Barcelona) i a la qual us animem a participar.

Aprofitem per enllaçar-vos a un àlbum d'imatges de la vaga (flickr - facebook), al vídeo de la nostra entrada al debat parlamentari d'esmenes a l'àrea d'educació i a l'escrit amb les reivindicacions que vam deixar sobre la taula de la Consellera d'Ensenyament.

El mateix dia de la vaga, se'ns va convocar a una reunió, el dimarts 24 de gener, amb els grups parlamentaris, a la qual tornem a exigir que aquestes reivindicacions siguin incorporades als pressupostos.

Així, una delegació del comitè de la vaga del 18 de gener ens reunirem amb representats dels grups parlamentaris per conèixer de manera més concreta i de primera mà l'estat actual dels pressupostos d'ensenyament i per tornar a exigir que les nostres reivindicacions siguin incloses en aquests.

Farem roda de premsa a les 12.30h a l’entrada del Parlament per exposar les nostres conclusions.

Per altra banda, han aparegut informacions sobre la reducció d'una hora lectiva i l'augment d'inversió en 140 milions sobre els previstos anteriorment. No podem encara fer valoracions concretes sobre aquests canvis. Però estem convençuts/des que són fruit de la mobilització i de les perspectives de continuïtat d'aquesta, i que cal continuar pressionant per tal que els pressupostos incloguin totes les reivindicacions de mínims plantejades.

En aquest sentit considerem molt important la màxima participació possible a les concentracions del proper 26 de gener. A Barcelona, tindrà lloc a les 17:30h. davant el Consorci d'Educació (Plaça Urquinaona, 6).

També us animem a participar a l'Assemblea Oberta als i a les treballadores de l'educació pública que farem el dia 1 de febrer a les 18:00 hores a la seu de CGT (Via Laietana, 18, 9è pis) per, a partir de les novetats i canvis que puguin succeir aquests dies, ratificar la nostra convocatòria a la vaga del 9 de febrer.

CGT Ensenyament
http://cgtense.pangea.org/
http://www.facebook.com/CGTENSE
https://twitter.com/CGTEnsenyament

>>> Cartell de la vaga del 9F i de la concentració de dijous 26 de gener:

c23d12fxaaacb1z.jpg

<\/span>
  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció