CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Seguim en lluita en defensa dels nostres drets i condicions de treball!

Diumenge, 8 abril, 2018

CONVOQUEM ASSEMBLEA GENERAL DE TREBALLADORS I TREBALLADORES I CONCENTRACIÓ A CAN SERRA AL PROPER PLE DE LA DIPUTACIÓ

Companyes, companys,

Davant l’escassa disposició que ens estem trobant per part de la Diputació per a fer arribar a bon port per la via de la negociació les matèries que des de ja fa massa mesos aquesta mateixa va posar en qüestió, arran de l’informe de la Sindicatura de Comptes del mes de juliol, així com també d’altres matèries que són de gran rellevància per a aquesta plantilla, considerem que hem de fer els possibles entre tots i totes per a intensificar la pressió del personal en defensa dels nostres drets i condicions de treball. La decisió política que se’ns va traslladar fa uns dies, de denegar finalment les sol·licituds pendents dels premis per anys de serveis, constitueix un pas més en l’estratègia de fets consumats empresa des de Can Serra. Considerem que aquesta decisió és molt greu i altament negativa, atès que suposa un incompliment del nostre Acord de condicions de treball i del nostre Conveni col·lectiu. A més, no és un bon auguri en absolut per a les altres qüestions que hi estan associades: La continuïtat del factor d’assiduïtat, i els acords relatius a la jornada de treball.

Cal que ens moguem, des de la màxima unitat de la plantilla. Cal reemprendre les mobilitzacions que hem realitzat als darrers mesos, tot intensificant-les. És per això que us anunciem ja la propera convocatòria d’una ASSEMBLEA GENERAL DE TREBALLADORS I TREBALLADORES, per a informar-vos sobre la situació i per a prendre entre tots i totes decisions sobre el recorregut mobilitzador a fer durant les properes setmanes; així com també us convoquem a una CONCENTRACIÓ DE PROTESTA DAVANT DE CAN SERRA amb motiu de la celebració del Ple corporatiu del mes d’abril. És important que siguem molts i moltes i que ens fem sentir. Animem també als companys i companyes dels altres sindicats a participar-hi, tant a l’Assemblea, com a la concentració.

Us enviarem més endavant un recordatori de totes dues convocatòries, així com material per a fer córrer per tots els centres de treball. De moment, us demanem que us reserveu les següents dates, ja que és necessari que siguem el màxim de gent:

- DIMARTS, 17 D’ABRIL: ASSEMBLEA GENERAL DE TREBALLADORES I TREBALLADORS.
Ordre del dia: Estat de la negociació col·lectiva i mobilitzacions
A la Sala d’Actes de l’Edifici del Vagó (Recinte de l’Escola Industrial — Urgell). L’assemblea es farà en dos torns. Matí: De 12.30h a 14.30h. Tarda: De 15.30h a 17.00h.

- DIJOUS, 26 D’ABRIL: CONCENTRACIÓ DAVANT CAN SERRA, amb motiu de la celebració del Ple corporatiu. 11.30h.

Material per a difondre les convocatòries del 17 i 26 d’abril (Assemblea general i concentració a Can Serra)

ELS NOSTRES DRETS NI SE SUSPENEN NI ES RETALLEN, ES DEFENSEN!

Seccions Sindicals de la CGT i de CCOO a la Diputació de Barcelona

02.jpg