CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Sense acord en la Comissió de Conflictes. CGT convoca novament vaga a l’AVE

Dijous, 29 novembre, 2007

CGT ha presentat davant la Direcció General de Treball i RENFE Operadora la Convocatòria de Vaga Legal per a tots els MM.II. Caps de Tren AVE/Euromed i SSB (Supervisors a bord), que començaran el pròxim dia 9 de forma indefinida amb aturades parcials per torn i de 24 hores els dies 21, 22 i 23 de desembre.


El 28 de novembre es va reunir la Comissió de Conflictes Laborals de RENFE Operadora per a tractar la convocatòria de vaga de CGT per al personal de l'AVE. Aquesta reunió va acabar sense acord. CGT, com és habitual, ha intentat per tots els mitjans buscar una solució al conflicte que, unilateralment, ha obert l'empresa a l'incomplir en tots els seus termes l'acord signat el passat 31 d'octubre.

- Garantir la formació necessària i el futur professional dels actuals MM.II. maquinistes Caps de Tren dels trens AVE/Euromed.

- Accés normatiu i pactat a la conducció dels trens AVE amb igualtat d'oportunitats per a la promoció.

CGT després de la reunió va presentar davant la Direcció General de Treball i RENFE Operadora la nova convocatòria de Vaga Legal per a tots els MM.II. Caps de Tren AVE/Euromed i SSB (Supervisors a bord), que començarà el pròxim dia 9 de forma indefinida amb aturades parcials per torn i de 24 hores els dies 21, 22 i 23 de desembre.

Lamentem profundament els inconvenients que provocaran aquestes vagues als usuaris, ostatges de la Direcció de RENFE. Des de CGT no hem deixat d'insistir en el compliment de l'acord subscrit que va motivar la desconvocatoria de vaga el passat 31 d'octubre, obtenint la callada i l'incompliment per resposta.

SFF-CGT