CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Sentència declara injustificada la suspensió col·lectiva de contractes de treball comunicada per Funosa (Anoia) el 28/10/2014 deixant aquesta mesura sense cap efecte

Dimarts, 20 octubre, 2015

El jutjat del social nº 17 de Barcelona declara injustificada la mesura de suspensió Col·lectiva de contractes de treball comunicada per Funosa el 28-10-2014 deixant aquesta mesura sense cap efecte.

Condemna a l'Empresa a tornar la prestació per desocupació i a abonar als treballadors/es les diferències de salari dels dies afectats.

El passat 23 d'octubre de 2014, després d'un període de consultes, la Direcció de Funosa va plantejar un Expedient Temporal d'Ocupació de 47 dies, dels quals 11 dies d'afectació van ser per als mesos d'octubre i desembre d'aquest any i els 30 dies restants durant l'any 2015. Tot i intentar arribar a un preacord amb la direcció, aquesta només complementava el 15% del salari. L'Assemblea va rebutjar la mesura amb un contundent 93% en contra, per entendre que no hi ha causes més que la de seguir augmentant els seus rendiments a costa del sacrifici de la plantilla. Un any més tard, on la plantilla només s'ha vist afectada per tres dies dels 47, el jutjat social nº 17 de Barcelona torna a donar la raó als Treballadors i Treballadores de Funosa.
 
Des any 2000, la secció sindical de CGT de Funosa, ha plantat cara al rosari de despropòsits plantejats per la Direcció General, més de 12 conflictes entre expedients d'ocupació temporal, extinció de contractes, rebaixes salarials, clàusules d'inaplicació salarial, mesures impopulars de recuperació de jornades, flexibilitat etc, tots ells amb un resultat favorable a la Plantilla, gràcies al seguiment i la força del conjunt de treballadores i treballadors.

Sentència judicial jutjat del social nº 17 de Barcelona :

http://www.slideshare.net/CGTCatalunya/sentncia-declara-injustificada-la-suspensi-collectiva-de-contractes-de-treball-comunicada-per-funosaigualada-el-28102014-deixant-aquesta-mesura-sense-cap-efecte

Igualada, a 20 d'octubre de 2015

SECCIÓ SINDICAL CGT FUNOSA

Més informació:

- TWITTER CGT ANOIA

- PÀGINA FACEBOOK CGT ANOIA

- Victòria contundent de CGT a les eleccions sindicals de FUNOSA on obté 10 delegats/es:
http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php?article10917#.ViafA37hC1s

- Vídeo CGT FUNOSA:

https://www.youtube.com/watch?v=Dc8viWQ9NBw

Attached documents

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció