CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Sentència favorable als delegats de CGT a FCC Logistica de Parets del Vallès en lluita per defensar els seus drets sindicals

Diumenge, 3 febrer, 2013

Des de la secció sindical de CGT a FCC Logistica de Parets del Vallès ens informen que han obtingut sentència favorable en el judici per vulneració de drets fonamentals.

despotisme empresarial a fcc a Parets del vallès

Això és així, perquè el dia 10 de juny de 2011 es van celebrar eleccions per al comitè d’empresa en les quals van sortir 4 representants de la CGT i 1 de CCOO (l’administratiu). A finals de 2011 es va desmantellar el centre de treball de Palau de Plegamans, a una part dels companys els van dur a La Granada, uns 23, i a 14 a l’altre centre de treball de Parets del Vallés, on estan dos dels implicats en aquest judici. La resta de personal va ser acomiadat en els conflictes que van tenir des de març de 2011 a maig de 2012 pel trasllat d’un client a Guadalajara.

L’empresa argumentava que com el centre ja no existia doncs que no eren representants legals dels treballadors. Així van portar tot l’any 2012 sense poder exercir els seus drets sindicals.

El jutjat social número 1 de Granollers obliga a l'empresa a reconèixer els drets sindicals dels nostres companys i obliga a l'empresa a indemnitzar-los amb 10.000 euros. Tot i que la sentència es pot recorrer, des d'aquest sindicat felicitem el treball que han realitzat sempre els nostres companys/es tot i la política prepotent per part de l'empresa.

Moltes felicitats als companys!

CGT del Vallès Oriental

despotisme empresarial a fcc a Parets del vallès