CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Seran vuit els sindicats que participaran al debat sobre la reculada de drets socials, organitzat pel Col·lectiu Kaosenlared

Dimecres, 12 gener, 2011

Ahir a les 12 de la nit acabava el plaç per confirmar l'assistència al debat de sindicats, que tindrà lloc el proper dia 13 de Gener a les 6 de la tarda al centre cívic Fort Pienc de Barcelona.

Finalment CNT Catalunya, CNT-AIT, Co.bas, CGT Catalunya, Intersindical CSC, COS, IAC i UGT de Catalunya, han respost a la nostra crida i participaran en el debat per tal de donar a coneixer les seves propostes de resistència, davant l'atac brutal que estem rebent la classe treballadora.

El debat girarà al voltant de vuit preguntes elaborades pel col·lectiu Kaosenlared amb la voluntat de que, els nostres lectors i lectores, puguin valorar les diferents opcions i estratègies de lluita contra les polítiques antiobreres del govern de Zapatero.

Recordem que l'acte serà obert a tots els treballadors i treballadores i afiliació de totes les organitzacions, que vulguin assistir (l'aforament és de 200 persones aproximadament). Si hi ha temps hi haurà un torn obert de preguntes en que qualsevol assisten podrà participar.

El debat serà moderat per Manel Márquez, historiador i fundador de Kaosenlared.

Us esperem a totes i tots.

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció