CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

S’estenen les ocupacions pel territori contra el Pla Bolonya: ara Lleida i Girona, i més

Dijous, 11 desembre, 2008

Aquest dimarts dia 9 s'estenien les ocupacions contra el Pla Bolonya a la facultat d'educació i psicologia de l'UDG a Girona, al mateix temps que era ocupat el Rectorat de la Udl a Lleida.

El mateix dia també a la facultat d'humanitats de la Uji de Castelló de la Plana hi van acampar. A València diverses facultats permaneixen okupades i també s'hi han sumat a Alacant. L'Assemblea contra Bolonya de la UIB a Mallorca, també ha decidit tirar endavant una okupació.

D'altra banda aquesta darrera setmana s'han iniciat negociacions només a la UAB, entre el Rectorat i el Comitè contra Bolonya, que ha emès un comunicat informant-ho i posant a debat la continuació de les ocupacions de la UAB. En els propers dies, en algunes de les facultats ocupades de la UAB es decidirà sobre la seva continuïtat. També a la UAB s'ha fet públic un manifest signat per més de 200 professors/es, investigadors/es i PAS reclamant arxivar els expedients disciplinaris als 32 estudiants de la UAB i cridant al diàleg en relació a la universitat pública.

Les ocupacions a la UB segueixen fortes i el moviment contra Bolonya segueix coordinat i unit tot i les mentides d'alguns mitjans de comunicació

Les ocupacions es comencen a estendre als instituts de secundària.

Veure la noticia (amb nombrosos enllaços web) a Kaos en la Red:
www.kaosenlared.net/noticia/sestenen-les-ocupacions-pel-territori-contra-bolonya

Podeu seguir l'actualitat del tema als webs:

Especial Bolonya: especialbolonya.wordpress.com/

Tancada a la Central: tancadaalacentral.blogspot.com/

Ocupem les aules UAB: ocupemlesaulesuab.wordpress.com/