CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

S’estrena a internet #indignados, un nou documental sobre els ‘indignats’

Divendres, 4 novembre, 2011

Aquest divendres 4 de novembre, a les 22.30 h., s’estrena a la xarxa el documental #indignados. El treball, dirigit pel cineasta Antoni Verdaguer i produït per l’advocat Josep Jover, s’ha llicenciat sota Creative Commons i pot exhibir-se gratuïtament.

Per a l’estrena, s’ha dissenyat un nou sistema de distribució que permeti visionar el documental en temps real a través de mòbils, tablets i ordinadors, però també mitjançant projectors. Així, a www.docuindignados.com/ es podran trobar els enllaços de les diverses opcions d’accés per veure el film, ja sigui en streaming o decarregant-lo.

#indignados és un projecte autofinançat rodat durant tres setmanes on més de 70 persones escollides entre més de 200 expliquen què representa per a cadascuna d’elles el fenomen dels indignats i el moviment del 15M. Segons els autors, la idea del documental va tenir lloc a Brussel·les, al “constatar la visió distorsionada” que es tenia del moviment fora de l’Estat espanyol.

Els conductors i veus en off del film són l’actriu Montserrat Alcoverro i l’actor Àlex Casanovas. Entre els testimonis hi ha ciutadans anònims, però també d’altres més coneguts, com Josep Ramoneda, Toni Albà, Aina Clotet, Txe Arana, Julieta Serrano, Simona Levi, Paco Ibáñez i, per descomptat, Arcadi Oliveres.

DOCU #INDIGNADOS from naopospo on Vimeo.

 

  • Etiquetes

  • Dins la mateixa secció