CGT Logo

spccc@nullspcgtcatalunya.cat

935 120 481

Setè dia de vaga dels conductors d’Autobusos de TMB

Divendres, 4 gener, 2008

La campanya de desprestigi de la direcció de TMB i de l’Ajuntament de Barcelona contra els treballadors, no aconsegueix que disminueixi el seguiment de la vaga.


En el setè dia de vaga dels conductors d’Autobusos de TMB, el seguiment ha sigut del 90%. Avui no hi ha hagut incidents, a diferencia d’ahir, quan un conductor va ser detingut sense que fes res i desprès de que els mossos li donessin una pallissa.

Després de l’assemblea dels conductors que s’ha fet a la Plaça de Sant Jaume, aquests s’han concentrat a les portes dels jutjats on hi era el company detingut, fins que aquest a estat posat en llibertat. Aquesta detenció i la situació viscuda pel conductor i els seus companys ens recorda a èpoques passades en les que ni tan sols existia aquesta ‘democràcia’ que tant defensen “els nostres polítics” i en la que diuen que vivim.

Els conductors d’Autobusos tenen clar que la campanya de desprestigi que han fet la direcció de TMB i l’Ajuntament contra ells, incloent els expedients oberts a diversos treballadors, no farà que deixin de demanar els dos dies de descans setmanals.

Després dels set dies de vaga, la direcció de TMB no te excuses per no voler negociar, ja que no hi ha convocada cap vaga. Per aquest motiu, si no hi ha negociació o no s’arriba a cap acord, els conductors si que faran mes mobilitzacions durant el mes de febrer.

Els conductors continuem denunciant la política de la Direcció de la cotxera de Zona Franca que ha fet pujar encara més la tensió atemorint a alguns companys i companyes en relació als horaris establerts dels serveis mínims, que a mes a mes ha potenciat la confrontació entre treballadors/es i antidisturbis.

Per últim, informem que en els pròxims dies es presentarà una querella criminal contra els mossos d’esquadra que li van donar una pallissa al conductor d’Autobusos.

Secretaria de Relacions amb el Mitjans de Comunicació CGT Catalunya